Oddstips til kveldens PL

Skrevet av Bendik Rise

Arsenal – Bournemouth

Arsenal på fjerde plass(!) har funnet tilbake til litt bedre takter. London-laget befinner seg på andreplass på formtabellen med 12 poeng. Bare Manchester United har slått Arsenal på Emirates de siste fem kampene. Slo Southampton relativt greit i helgen og tok også med seg null baklengs. Det samme gjorde de mot Bate i Europa League i kampen før det.

mufc west ham vip.png

Gjestene Bournemouth har bare plukket ni poeng på bortebane denne sesongen, og alle de kom på høsten. I det siste har de nesten ikke scoret mål heller. Siden seieren over Fulham 27. oktober har de bare nettet tre ganger i ligaen. De tre siste har det blitt null mål.

Der Arsenal har fått litt stand på forsvaret, og ofte scorer både 2, 3 og kanskje 4 mål på hjemmebane, prøver vi to spill i denne kampen. Dette støttes grundig av Bournemouth sin borteform. Prøver også et av spillene i en dobbel senere.

Oddstips: Arsenal -1 (asian handicap) / Arsenal vinner og holder nullen

Odds: 1.69 / 2.75 hos Nordicbet

Innsats – 5 units / 1.5 units


 

Liverpool – Watford

Prøve en liten longshot her. Liverpool er ikke i sin beste form med blant annet nøkkelspiller Firmino ute. Har ikke vært overbevisende de siste kampene. Watford kommer fra 1-5 borte mot Cardiff og vil nok sprudle av selvtillit. Tror Liverpool føler litt på presset og at Watford kan få med seg noe herfra.

Oddstips: Watford eller uavgjort

Odds: 4.25 hos Nordicbet

Innsats – 2 units


velkomsttilbud nordicbet

Real Madrid – Barcelona

Andre kamp i semifinalen av Copa del Rey også spilles onsdag, og det er ikke hvilken som helst kamp vi har i vente her. Det er klart for det første av to el Clasico denne uken. Første møtet endte 1-1 etter at Lucas Vasquez og Malcom puttet for sine respektive lag. I den kampen stilte Barcelona uten Messi, noe som er en vesentlig forskjell. Casemiro var også ute av elleveren til Real Madrid, men ellers stilte begge lag «toppet». Det samme vil de nok gjøre onsdag, med da både Messi og Casemiro tilbake på banen.

Real Madrid var tilbake på vinnersporet etter hjemmetapet for Girona, men bare så vidt. To straffemål fra Benzema og Bale sørget for 2-1-seier over Levante. Barcelona tok en råsterk borteseier mot Sevilla, der Lionel Messi var i fyr og flamme, og leverte sitt 50. hattrick i karrieren. Real Madrid sin statistikk på Bernabeu er også relativt svak med fire tap på de fem siste el Clasico. Med den formen Barcelona er i nå tror jeg de trekker det lengste strået her og tar seg videre til finalen.

Oddstips – Barcelona går videre

Odds – 1.82 hos Nordicbet

Innsats – 6 units


 

Dobbel

Crystal Palace – Man Utd / Arsenal – Bournemouth

Selv om Crystal Palace er I bra form, så har United sin statistikk blitt betydelig bedre bakover. Slipper til mye færre skudd og sjanser, og dermed også færre mål. Med mange av angrepsspillerne ute kan dette bli en slitekamp for United som fort vil ha størst fokus på å stenge igjen bakover, noe de mestrer bra for tiden. Ser for meg et 0-1/0-2-resultat her, men holder innsatsen nede da de faktisk har betydelig svekket mannskap. Prøver litt på den som singel i tillegg til å slenge med Arsenal til en dobbel.

Oddstips: Man Utd vinner og holder nullen / Arsenal vinner og holder nullen

Odds: 4.40 / 2.75 = 12.10 hos Nordicbet

Innsats –  1,5 units på singel, 1 unit på dobbel

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s