Oddstips: Huddersfield – Wolves

Skrevet av Bendik Rise


Et Huddersfield i fritt fall tar imot Wolverhampton på John Smith´s Stadium. Hjemmelaget har tapt 14 av sine 15 siste kamper i alle turneringer. Bare i bortekampen mot Cardiff tok de med seg et fattig poeng (0-0). Det er ikke altfor mange indikatorer på at dette plutselig skal snu. Ligger desidert sist på tabellen, og det må nok et mirakel til for å berge plassen.

velkomsttilbud nordicbet

Wolves, på sin side, ligger på en sterk 8. plass, med bare målforskjellen som skiller de fra Watford på syvende. I tillegg er de et av formlagene i ligaen med 11 poeng på de siste fem kampene. På bortebane har de to seire, to uavgjorte og ett tap (mot City) på de fem foregående hjemmefra. Når vi får en odds på nærmere 1.90 på bortelaget så må det spilles.

Oddstips – Wolverhampton vinner

Odds – 1.82 (Nordicbet)

Innsats – 7 units

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s