Oddstips i de største ligaene

Vi har en spennende helg i vente, med (nesten) full runde i både Premier League, Serie A og La Liga. Jeg har en god del spill som jeg finner verdi i fra både England, Italia og Spania.

Skrevet av Bendik Rise

Burnley-Tottenham (lørdag 13.30)

Det beste bortelaget i ligaen møter et Burnley som har sett litt mer solide ut i det siste. Hjemmelaget står med kun ett tap siden Evertons storseier i romjulen (Man City, 5-0). De har riktignok møtt svakere motstand, sett bort fra Solskjærs United, samt knappe seire og poengdelinger.

Gjestene, på sin side, har kjempet seg gjennom en tøff periode uten flere av sine nøkkelspillere. Det har ført til knockout i både FA-cupen og ligacupen. I ligaen er de derimot bunnsolide. Står med 11-0-2 på bortebane i år og leder dermed «bortetabellen» i Premier League. Med mulige returer for blant annet Kane og Alli har jeg tro på borteseier i en runde der de for alvor kan melde seg inn i gullkampen.

Oddstips – Tottenham

Odds – 1.71 hos Nordicbet

Innsats – 6 units


 

Bournemouth – Wolverhampton (lørdag 16.00)

Vi starter i England, nærmere bestemt på sørkysten, der Bournemouth tar imot Wolverhampton. Hjemmelaget ligger midt i ingenmannsland med lang avstand opp til Europa-posisjon, men med god klaring ned til nedrykksstreken. Står med 7-3-3 som tilsvarer en 7.plass på hjemmetabellen. Kampene på Vitality Stadium snitter også på over tre mål pr. kamp.

Wolves, som de gjerne kalles, ligger på en sterk 7.plass. Likevel har de 11 poeng opp til Chelsea på plassen over. Tidligere i sesongen var de gjerrige på bortebane, men det har den siste tiden løst seg litt opp. Wolves produserer ofte mål i kampene sine, og faktisk har seks av de siste sju på bortebane i ligaen gått over 2,5 mål.

Oddstips – Over 2.5 mål

Odds – 2.01 (Nordicbet)

Innsats – 4 units


 

Bologna-Juventus (søndag 15.00)

Boligna tar imot serielederen denne runden. Hjemmelaget, som sliter i bunnen av tabellen, har bare scoret åtte ganger på hjemmebane denne sesongen (ett mål på siste fem i alle turneringer). På den andre siden er Juventus ubeseiret på bortebane (10-0-1) og har bare sluppet inn sju(!) mål. Jeg tror Juventus vil komme seg tilbake på vinnersporet før toppoppgjøret med Napoli neste helg.

Oddstips – Juventus vinner og holder nullen

Odds – 2.38 (Nordicbet)

Innsats – 7 units


 

Sassuolo-Spal (Søndag 15:00)

Kampene på Mapei snitter på nesten fire mål per kamp i Serie A (nest mest i ligaen). I tillegg har åtte av Sassuolos 12 hjemmekamper gått over 2,5 mål (blant annet de tre foregående. Spal har også et snitt på over 2,5 mål i bortekampene sine denne sesongen. Også de har spilt over denne linja de tre siste bortekampene. Med en odds på over 2.05 må jeg prøve noen units her.

Oddstips – Over 2.5 mål

Odds – 2.05 (Nordicbet)

Innsats – 3 units


 

Manchester United-Liverpool (søndag 15.05)

Det er vanskelig å se for seg fotballhelgen uten å komme innom derbyet på Old Trafford. Dette ligger an til å bli en uhyre spennende kamp som egentlig kan gå alle veier. Prøver likevel Ett/to spill som jeg liker. I tre av de siste fire oppgjørene mellom lagene har det blitt straffe, og også i dag kan det koke litt innenfor 16-metrene. Med lynhurtige fronttrioer som liker å utfordre i begge lag synes jeg dette er et bra spill.

fggtrghytr

Oddstips – Straffe i kampen

Odds: 3.15 (Nordicbet)

Innsats – 2 units


 

Dobbel søndag

Atletico-Villareal / Levante-Real Madrid

Vi skal til Spania og prøve oss på begge Madrid-lagene. Atletico kommer fra en kruttsterk 2-0-seier over Juventus i midtuken. Mostander Villareal ligger i skrivende stund under streken i La Liga. På Wanda Metropolitano skal hjemmelaget være best, med bare sju innslupne mål hittil denne sesongen. Villareal har to bortemål på siste fem (i alle turneringer).

Real Madrid kunne ha tatt igjen naborivalen forrige runde, men gikk på en smell hjemme mot Girona. De bør nok vinne her for å holde følge med Atletico, og for å ha igjen det siste lille håpet for første plassen. I alle de siste ni kampene til Real Madrid så har de sluppet inn mål, men også scoret selv (bortsett fra 1-0 tapet for Leganes i Copa del Rey). Jeg tror trenden fortsetter her.

Prøver også en liten longshot.

Oddstips: Begge lagene scorer ikke / Begge lagene scorer

Odds: 1.64 x 1.43 = 2.35 hos Nordicbet

Innsats – 5 units

 

Oddstips: Atletico vinner og holder nullen / Real Madrid vinner og begge lagene scorer

Odds: 2.33 * 2.40 = 5.59 hos Nordicbet

Units: 1

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s