Oddstips til Premier League (runde 27)

West Ham – Fulham (fredag 20:45)

Forrige runde endte med over syv enheter i banken, da United gjorde jobben. Vi skal denne gangen også involvere oss i en Fulham-kamp. Claudio Ranieri sine gutter reiser til Vest-London, der de skal prøve å knekke et ujevnt West Ham.

West Ham er som sagt ujevnheten selv. Blir aldri klok på de, og kommer nok ikke til å bli det på en god stund. Mange semistjerner, men ikke festfotball, er nok det jeg vil oppsummere dette laget med.

fggtrghytr

Formen er heller ikke mye å skryte av. Èn seier på de siste fem holder rett og slett ikke i dette selskap. Vi skal likevel ikke svartmale helt. Hjemmeformen er faktisk ganske solid, tre seiere på de seks siste. De har i denne perioden også klart å temme Liverpool.

Som vi så i sesonganalysen, var det knyttet store spørsmåltegn med de defensive fibrene på midtbanen. Uten å påberope meg at jeg ser voldsomt mye West Ham-kamper, så synes jeg denne spådommen har gått i oppfyllelse. Mange Når i tillegg lagets ubestridte ener, Marko Arnautovic, er skadet, så blir det fort glissent.

Fredagens bortelag har slitt voldsomt i det siste. Har hele sesongen trodd at Fulham skulle klare seg, men det tror jeg ikke i skrivende stund. Laget henger rett og slett ikke sammen. Ser ut som kampplanen er å slå innlegg til råsterke Mitrovic. Problemet er at de ikke har hatt presisjonene som trengs. Om det kommer av kvaliteten på spillerne eller om det er systemet feil, vites ikke.

Hovedproblemet er det defensive. 58 mål innsluppet er bare latterlig. Jeg har hevdet at Fulham har det verste forsvaret i Premier League de 10-15 siste årene. Jeg skal se mange gode argumenter før denne meningen endrer seg. Mye at dette skyldes etterdønningene av Jokanovic sin naivitet. Ja, de har ansatt  Claudio Ranieri s, men det er ikke bare bare å omstille se midt i sesongen. Det ser det ut som Fulham får smake på nå.

Formen er helt elendig. Èn seier på de fem siste skremmer ingen. Men det som er mest oppsiktsvekkende er den horrible borteformen. Fulham har enda til gode å vinne borte. De har sanket hele to poeng så langt borte fra Craven Cottage….. Dette må snu hvis de ønsker å spise kirsebær med de store også neste sesong.

Til dagens investering. Kort og godt finner vi verdi på hjemmelaget i dag. Vi får i skrivende stund servert 1.90 på at West Ham tar dette. I våres bok er dette grei verdi. Spillet blir da som følger:

Oddstips – West Ham til å vinne

Odds – 1.90 (Nordicbet)

Innsats – 5 units

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s