Oddstips til Champions League (onsdag)

Atl. Madrid – Juventus

Samlet har Atletico Madrid og Juventus spilt fire finaler de siste fem sesongene i Champions League. Kveldens kamp er med andre ord en av rundens aller mest spennende.

Selv om det er to av de beste klubbene som møtes i kveld, er det langt fra sikkert at vi får servert festfotball. Juventus er trolig fornøyd med uavgjort, men med Cristiano Ronaldo i laget trenger de bare noen få sjanser for å få med seg et ideelt resultat på bortebane.

Det er vanskelig å skille lagene, men Ronaldo kan fort bli tungen på vektskålen i kveld.

Ronaldo har en vanvittig statistikk mot Atletico, med 22 mål (tre hattrick) på 29 kamper. I tillegg til det imponerende målsnittet har han sanket 11 gule kort og ett rødt kort mot Atletico.

Oddstips – Ronaldo scorer med hodet

Odds – 12.00 (Nordicbet)

Innsats – 1 units


Oddstips – Uavgjort

Odds – 2.95 (Nordicbet)

Innsats – 3 units


Oddstips – Godin får gult kort

Odds – 3.50 (Nordicbet)

Innsats – 3 units


velkomsttilbud nordicbet

Schalke 04 – Manchester City

Manchester City er store favoritter både på borte- og hjemmebane. Er ikke sikker på at Manchester City kommer til å feie Schalke av banen i første kamp, men får de hull på byllen tidlig, kan det bli veldig stygt for hjemmelaget. Satser på at det lugger for de lyseblå i starten, og at lagene er like langt halvveis ut i førsteomgang.

Oddstips – Resultat etter 25 minutter – Uavgjort

Odds – 1.70 (Nordicbet)

Innsats – 4 units


Gårsdagens tips:

 

Liverpool – Bayern München

Liverpool har variert noe de siste ukene, men laget fikk en opptur mot Bournemouth etter to uavgjort på rappen i ligaen. Det blir en tøff kamp mot Bayern, men det skal sies at Bayern Munchen ikke er den stormakten de har vært de siste årene.

Virgil van Dijk er suspendert til denne kampen. Nederlenderen har vært bautaen i Liverpool-forsvaret denne sesongen, og tomrommet etter han blir vanskelig å fylle. Trolig er det Fabinho og Matip som danner dagens stopperpar for Liverpool – en grei duo, men på ingen måte optimalt.

velkomsttilbud nordicbet

Joe Gomez og Chamberlain er ute med skader, i tillegg er både Lovren og Firmino usikre til kveldens storkamp.

Bayern savner også flere av sine beste menn til kampen i kveld. Boateng har trøbbel med magen og Ribery er usikker. Fra før har de Robben, Tolisso og Muller (Karatesparket i kampen mot Ajax).

Oddstipset til kampen er at hjemmelaget vinner + begge lagene scorer. Med flere av de beste forsvarsspillerne ute med skader, har jeg latt med friste av en litt saftigere variant på hjemmelaget. Formen på hjemmebane har vært upåklagelig, med 9 seiere og en uavgjort på de 10 siste kampene. Fem av de kampene har endt med baklengs og fire av kampene har endt med H + BTTS. Gjestene kommer til kampen med 10 baklengs på de seks siste kampene, og skal få store problemer med å stoppe Liverpools offensiv i kveld.

Oddstips – Liverpool vinner og begge lag scorer mål

Odds – 3.70 (Nordicbet)

Innsats – 4 units


 

Lyon v Barcelona

Lyon imponerte i gruppespillet i Champions League, og var det eneste ubeseirede laget i Gruppe F. Fasiten viser en seier og fem uavgjort på seks kamper og 12-11 i målforskjell. I snitt scoret de 2 mål per kamp, men mer imponerende er det at de fant veien til nettmaskene i samtlige av de seks kampene – inkludert to kamper mot Manchester City.

Forventede lagoppstillinger:

Lyon
Lopes, Morel, Marcelo, Dubois, Mendy, Ndombele, Aouar, Tousart, Depay, Traore, Dembele

Barcelona

Ter Stegen, Alba, Pique, Lenglet, Roberto, Rakitic, Busquets, Vidal, Suarez, Messi, Dembele

Oddsen på over 2.5 mål ligger på lave 1.50, i tillegg tilbyr Nordicbet lave 1.38 på at hjemmelaget scorer mål. Jeg har bortelaget som relativt store favoritter til denne kampen, og mener Barcelona – på en grei dag – skal ta med seg alle tre poengene her. Når sannsynligheten for en scoring til hjemmelaget er såpass stor, lander jeg på samme variant som i Liverpool v Bayern.

Oddstips – Barcelona vinner og begge lag scorer

Odds – 2.90 (Nordicbet)

Innsats – 4 units


 

Spillerspesialer

Oddstips – Messi scorer mål og har målgivende

Odds – 5.50 (Nordicbet)

Innsats – 2 units


 

Oddstips – Jordan Henderson får kort

Odds – 4.50 (Nordicbet)

Innsats – 2 units


 

Oddstips – Joel Matip får kort

Odds – 4.50 (Nordicbet)

Innsats – 2 units

Henderson 4.50 (2u)


 

To spillere jeg tror kan få problemer i kveld, og som begge har anledning til å ta en for laget om det skulle bli nødvendig – begge står med 0 kort i Champions League denne sesongen.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s