Oddstips til runde 24 i Serie A

Fotballen kommer på løpende bånd, og det gjør selvsagt oddstipsene også. Den 24. runden sparkes i gang allerede fredag kveld når Juventus tar imot Frosinone på Juventus Stadium.

Skrevet av Bendik Rise

Spal – Fiorentina (søndag 12.30) / Napoli – Torino (søndag 20.30)

Til slutt prøver vi en kjempefrekk dobbel på søndagen. Spal har spilt uavgjort de seks(!) siste hjemmekampene sine, i tillegg til at Fiorentina har spilt uavgjort i seks av sine ni siste bortekamper i alle turneringer. Så her går vi for uavgjort.

DvVkP4IWkAUjo7G.jpg

Napoli er vanligvis bunnsolide på hjemmebane, og har faktisk ikke tapt hjemme ennå. De spilte imidlertid Europa League senest på torsdagen noe som kan slite litt på troppen, da kampen er allerede søndag. På motsatt halvdel står Torino, som er i helt grei form. I likhet med Fiorentina har de en ellevill uavgjortstatistikk på bortebane. På ni(!) av de siste 12 i alle turneringer har det endt med poengdeling, og det har bare blitt ett tap (mot Roma). Vi prøver derfor med U også her.

Oddstips:

Tipset: Spal-Fiorentina Uavgjort @ 3.15 / Napoli-Torino Uavgjort @ 4.35

Odds: 3.15 hos Norgesspill / 4.35 hos Norgesspill

Dobbel: 13.72 hos Norgesspill

Units: 1 på hver


Cagliari – Parma (lørdag 18.00)

Første kampen i helgens oddstips finner vi i Cagliari. To lag i relativt dårlig form, der Cagliari kun har tatt ett poeng på sine siste fem kamper, og er det lagt med dårligst form i hele ligaen. På andre siden står Parma, som bare har plukket fire poeng.

Cagliari er for alvor blandet inn i bunnstriden og er bare tre poeng over sikker plass. Med en god rekke kamper på hjemmebane i 2018, har det nå blitt tre hjemmetap på de siste fem kampene, inkludert én Coppa Italia-kamp. Hjemmelaget mangler Castro og Klavan og har ellers noen spillere usikre til kampen.

Sesongkort

Parma er mer Middelhavsfarer, men borteformen deres er ikke katastrofe. Blant annet tok de med seg et sterkt poeng og 3-3-resultat borte mot Juventus. I tillegg vant de både over Udinese (1-2) og Fiorentina (0-1) i sine to bortekamper før det. Det vil si 7/9 mulige poeng på bortebane, mot relativt sterk motstand.

Med Cagliari på en nedadgående kurve, og Parma med god bortestatistikk prøver vi noen units på bortelaget.

Oddstips:

Tipset: Parma (draw no bet)

Odds: 2.75 hos Nordicbet

Innsats: 4 units


 

Roma – Bologna (mandag 20.30)

Det andre spillet finner vi ikke før mandag kveld når Roma tar imot Bologna. Et sterkt hjemmelag tar imot et middels Bologna på Stadio Olimpico. Roma ligger på en noe skuffende 6. plass i serien, men er bare ett fattig poeng bak fjerde plassen. Bologna, derimot, befinner seg rett over nedrykksstreken med bare målforskjellen som skiller dem fra Empoli på 18.plass.

Hjemmelaget har vist gode takter i det siste, i alle fall om vi ser bort i fra det stygge 7-1-tapet for Fiorentina i Coppa Italia. De har faktisk bare avgitt poeng i to av de siste syv kampene i serien, der begge endte uavgjort. På hjemmebane er de også solide. Selv om de spilte Champions League i midtuken, så er det nesten en uke siden og det bør ikke spille noen rolle i verken laguttak eller for energien.

Bortelaget er ikke like solide. De slo riktignok Inter sist de var ute på reise, men det var nok mer et engangstilfelle enn en startende trend. Ellers endte det med poengdeling mot Genoa forrige helg.Selv om Bologna sliter med å ta mange poeng på bortebane, så scorer de ofte mål. Siden oktober har de bare gått målløse av banen en gang på bortebane (mot Parma). På den andre siden spiller ofte Roma målrike kamper og slipper ofte inn på hjemmebane. Jeg tror Roma tar denne, og at vi vil få en målrik kamp.

Oddstips:

Tipset: Roma til å vinne + Over 2.5 mål

Odds: 2.10 hos Nordicbet

Innsats: 7 units


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s