Oddstips til Europa League

Sluttspillet i Europa League tjuvstartet allerede tirsdag, da Fenerbache vant 1-0 over Zenit på hjemmebane. I kveld spilles resten av 16-delsfinalene, med åtte kamper klokken 18.55 og syv 21.00. Jeg har sett nærmere på spill i noen av kampene.

Skrevet av Bendik Rise

Europa League er ofte litt mer uforutsigbart enn for eksempel Champions League. Faren for rotasjon er større, i tillegg til at lagene kanskje er hakket mer ustabile. I sluttspillet er selvsagt mindre av dette, men likevel. Med de beste lagene kan det derfor ofte være lurt å vente til lagoppstillingene er offentliggjort.

Bate Borisov-Arsenal (18.55)

Arsenal er én av bare tre soleklare oddsfavoritter denne runden, sammen med Chelsea og Napoli. For de to førstnevnte er Europa League en gyllen mulighet til å kvalifisere seg til neste års Champions League, i og med at de ligger på henholdsvis 5. og 6. plass i Premier League, begge ett poeng bak Man Utd.

velkomst 100 prosent 2000 kr.png

Arsenal gikk veldig greit gjennom gruppespillet med 16 av 18 mulige poeng, ofte med et svekket lag. I disse seks kampene holdt de nullen i fem av de, inkludert alle bortekampene. Jeg tror Arsenal stiller et sterkt mannskap her og skal ta denne ganske greit. På ren seier er oddsen bare 1.39 og derfor ikke altfor fristende. Selv med et par skader i forsvaret slenger vi på at de holder nullen, og får 2.39 som er høyst spillbart. Tar et lite forbehold, men det kan slenges på en unit eller to når lagoppstillingene er bekreftet.

Oddstips:

Arsenal vinner og holder nullen

Odds: 2.17 hos Leo Vegas

Innsats: 3 units


 

Rapid Wien-Inter (18.55)

Rapid Wien gikk videre fra gruppe G etter en 1-0-seier over Rangers i siste kamp. De var likevel noe varierende og hadde faktisk -3 i målforskjell, som ikke er veldig imponerende. I tillegg scoret de bare seks mål på seks kamper, som var minst i gruppa. Rapid Wien har også hatt pause i serien, noe som kan være utfordrende. De siste kampene har vært varierende treningskamper som er vanskelig å si noe om.

Inter, som på sin side røk ut av Champions League med minst mulig margin, slo tilbake med seier i helga etter tre strake tap. De er et gjerrig lag som ikke er altfor stabile. Derfor står vi over borteseier til 1.70. Med det sagt, så er det «aldri» målfest i Inters kamper. Ikke siden 2. desember har det vært over 2,5 mål i en kamp som involverer Inter. I Champions League-gruppespillet gikk også 4/6 kamper under linjen, og det mot vesentlig bedre motstand. Med første kamp på bortebane vil de nok også være litt ekstra forsiktige. Derfor spilles det på lite mål i Wien.

Oddstips:

Under 2.5 mål

Odds: 1.76 hos 188BET

Innsats: 7 units


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s