Oddstips: Tottenham – Dortmund

I går ble det gode resultater for oss i kampen mellom Man Utd og PSG med tre av fire spill inn hvorav to av de var høyoddsere. Her er kveldens tips til kampen på Wembley.


Få de beste velkomstbonuser for odds og casino her!

Skrevet av Iver Vattøy

Tottenham ligger for øyeblikket på 3.plass på Premier League-tabellen, og er overraskende nok fremdeles med i tittelkampen. I ligaen har Spurs vunnet de fire siste kampene, men det har på ingen måte gått på skinner.

I kampen mot Leicester slet Tottenham seg til tre poeng, og når man ser xG-tallene etter kampen får man bekreftet at de var relativt heldige som kom seirende ut av kampen.

velkomsttilbud nordicbet

I serien har de 9-0-4 på Wembley denne sesongen. I tillegg til Kane og Alli, er Davies, Rose og Janssen å finne på skadelisten, mens Dier og Lamela er usikre etter at de sto over i helgen.

Dortmund har hatt en kanonsesong i Tyskland og leder Bundesliga med fem poeng på Bayern og åtte poeng på Mönchengladbach. Tyskerne har hatt en liten formdupp de siste ukene, og har spilt uavgjort i tre kamper på rad(serie og cup).

Marco Reus, som har hatt en fantastisk sesong med 13 mål på 19 kamper i serien, er skadet og spiller ikke mot Tottenham.

Forventet lagoppstilling Spurs

Lloris, Vertonghen, Alderweireld, Sanchez, Trippier, Sissoko, Eriksen, Winks, Lamela, Son, Llorente

Forventet lagoppstilling Dortmund

Burki, Hakimi, Toprak, Diallo, Schmelzer, Guerreiro, Pulisic, Delaney, Witsel, Gotze, Sancho

Tottenham er favoritter i denne kampen og dagens oddstips blir en ren H, til tross for at de mangler viktige spillere som Alli og Kane.

Lagene møttes i gruppespillet i Champions League forrige sesong. Den gang endte det med to seire (3-1 hjemme og 2-1 borte) for Tottenham. Son scoret to, mens Kane noterte seg for 3 nettkjenninger over to kamper.

Oddstips

Oddstips: Tottenham vinner

2.25 – 6 u

Odds – 2.25

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 6 units


Oddstips: Son Heung-min scorer 

Har en liten magefølelse på at Llorente scorer i dag, og han har i likhet med Son fin odds, men et spilll på Heung-min Son er enklere å forsvare. Son har scoret hele 12 mål på de siste 15 kampene og har scoret mål i 10 av de siste 15.

Med formen han er i nå og til 2.80, er det absolutt verdt en innsats.

Odds – 2.80

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 4 units


Oddstips: Fernando Llorente scorer med hodet

Dagens langskudd er på Llorente-scoring. Spissen har bare 17 mål på 59 kamper i Premier League, men av de 17 er 10 av målene scoret med hodet. Han scorer med andre ord ett mål med hodet hver 5.9 kamp/innhopp i ligaen

7.00 – 1 u

Odds – 7.00

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 1 units


 

Gårsdagens tips:

Vertene har virkelig fått sving på sakene siden forrige Champions League-kamp. Med vår alles kjære Ole Gunnar Solskjær ved roret har det gått på skinner for de røde djevlene. Fortsetter den gode stimen, eller venter første skjær i sjøen for Solskjær i kveld?

Lagene

Solskjær og Manchester United møter PSG på et perfekt tidspunkt med tanke på skadesituasjonen i begge lag. United har alle nøkkelspillere tilgjengelig til møte med den franske stormakten, og på skadelisten finner vi «bare» tre spillere : Valencia, Rojo og Darmian.

PSG’s skadeliste er like lang, men med Neymar, Cavani og Meunier utilgjengelig er skadesituasjonen i begge lag utvilsomt til hjemmelagets fordel.

Gjestenes fryktede stjernetrio på topp er redusert til en mann, Kylian Mbappe. Erstatterne for Neymar og Cavani blir trolig Choupo Moting og Di Maria

Forventet XI Man UTD:

De Gea, Shaw, Lindelof, Bailly, Young, Pogba, Matic, Lingard, Herrera, Rashford, Martial

Forventet XI PSG:

Buffon, Silva, Marquinhos, Kimpembe, Bernat, Kehrer, Draxler, Veratti, Di Maria, Choupo Moting, Mbappe.

(expected lineups hentet fra Rotowire)

Det er vanskelig å spå utfallet av kampen i kveld. Undertegnede holder en liten knapp på at hjemmelaget tar alle tre poengene i kveld, men den knappen er såpass liten at det ikke kan forsvare et spill på hjemmeseier til 2.37.

velkomsttilbud nordicbet

Til tross for at PSG er svekket, kommer de til å mønstre et lag som har mer enn nok kvaliteter til å stikke kjepper i hjulene for United.

Hjemmelagets svakeste ledd er uten tvil forsvaret, og da særlig backene Shaw og Young. Satt opp mot Di Maria og Mbappe, blir det rått parti for de to sistnevnte. På stopperplass figurerer trolig Bailly og Lindelöf, en duo som kan variere enormt mye fra kamp til kamp. Særlig Bailly er ekstremt uvøren, og har en tendens til å lage unødvendige frispark i tillegg til å pådra seg meningsløse kort.

Oddstips: Statistikk- og Kortspill

 

Angel Di Maria over 0.5 skudd på mål

Møter gamleklubben og er nok lysten på å vise seg frem, i tillegg har han hatt minst ett skudd på mål i 8 av de siste 11 kampene. Har i tillegg et snitt på 3,1 skuddforsøk per kamp siden november.

Odds – 1.60

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 6 units


 

Luke Shaw får gult kort

Har vært en solid kortsanker denne sesongen, og får en vanskelig oppgave mot Kyllian Mbappe i kveld. 9 kort på 27 kamper denne sesongen.

Odds – 2.90

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 5 units


 

Ander Herrera får gult kort

Odds: 4.00

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 2 units


 

Hjemmelaget får over 1.5 kort

Young, Bailly, Shaw, Herrera, Matic. 

SKulle vi være så heldige at denne kvintetten starter kveldens kamp, bør spillet gå inn før halvtimen er spilt. Vanskelig å se for seg at Manchester United ikke pådrar seg to kort i en så viktig kamp

Odds – 1.49

Spillselskap – Nordicbet

Innsats – 6 units

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s