Oddstips til helgens Serie A-runde

Den 23. runden i Serie A ble sparket i gang allerede torsdag kveld. Lazio og Empoli var i aksjon og det endte med 1-0 til hjemmelaget etter at Felipe Caicedo var sikker fra straffemerket. Vi ser videre på runden og har funnet noen spennende spill både lørdag og søndag.

Sjekk ut de beste oddsbonuser og tilbud til helgens fotballkamper her

Skrevet av Bendik Riise

Sampdoria-Frosinone (søndag 15.00)

Det første spillet i rundens tips kommer fra Sampdoria, som tar imot bunnlaget Frosinone. Hjemmelaget har hatt noen tøffe kamper i det siste, der de blant annet har tapt for både Juventus og Napoli på bortebane. På hjemmebane er formen imidlertid bunnsolid, med 4 seire på rad. I de tre siste har de også holdt nullen. Frosinone på sin side vant riktignok 0-4 i forrige bortekamp, mot Bologna, men da med én mann mer omtrent hele kampen. Før det har de bare puttet seks mål på bortebane. Jeg tror trenden til Sampdoria fortsetter her.

Oddstips: Sampdoria vinner og holder nullen

Odds: 2.40 hos Betsson

Innsats: 4 units

 

Sassuolo-Juventus (søndag 18.00)

Søndag kl.18 braker det løs for serielederen, borte mot Sassuolo. Hjemmelaget er absolutt ikke noen kasteball for Juventus, som sliter med skader i forsvaret. De tre midtstopperne Barzagli, Bonucci og Chiellini er sannsynligvis ute. I forrige kamp resulterte dette i tre baklengsmål, i tillegg til de tre målene som de slapp inn kampen før den. Sassuolo på sin side varierer i resultatene, men scorer som regel mål på hjemmebane. Med Caceres og Rugani som midtstoppere er det absolutt muligheter for Sassuolo å score både ett og to mål her.

Oddstips: Begge lagene scorer

Odds: 1.83 hos Bethard

Innsats: 5 units

 

Parma-Inter (lørdag 20.30) / Torino-Udinese (søndag 15.00)

I tillegg til de to enkeltspillene, kjører vi på med en frekk dobbel, der vi håper på få mål. Inter har ikke akkurat levert målrike kamper i det siste. På de siste åtte kampene har det bare blitt scoret åtte mål til sammen. Bare mot Chievo ble det scoret over 1,5 mål (1-1). Parma, derimot, har levert litt mer målrike kamper i det siste (bl.a. 3-3 mot Juventus). Jeg tror likevel at Inters gjerrighet trumfer dette.

Udinese på bortebane i det siste har det ikke akkurat luktet fyrverkeri av, da de ikke har scoret på fire bortekamper. Torino på sin side slipper ikke inn altfor mange mål heller, og har to seire på rad med clean sheet.

Oddstips:

Langskudd dobbel:

Parma-Inter: under 2,5 mål: 1.89

Torino vinner og holder nullen: 2.75

Odds på dobbelen: 5.20

Innsats: 1 unit

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s