Oddstips: Fulham – Man Utd

 

Fulham – Manchester United (lørdag 13:30)

Denne runden skal vi ta et lite dykk ned i lørdagens oppgjør mellom Fulham og Manchester United. Dette er nok en kamp anglofile nordmenn kommer til å følge med argusøyne, noe som for så vidt er helt forståelig.

Lørdagens hjemmelag sliter tungt i bunnen av tabellen. Bare ursvake Huddersfield er bak på tabellen. Det var egentlig som fryktet. Da vi sjekket inn i spåkulen før sesongen kom vi frem til at Fulham hadde mye å by på offensivt, men bakover så det litt suspekt ut. Vi kan vel fastslå at den spådommen gikk i oppfyllelse.

velkomsttilbud nordicbet

Fulham er det klart dårligste forsvaret i ligaen med hele 55 mål innsluppet.  Mye at dette skyldes naiviteten i Jokanovic sin spillestil. Ja, de har ansatt Mr Claudio Ranieri som manager, men det er ikke bare å endre strukturen og spillestilen midt i sesongen.

Formen de siste kampene er heller ikke mye å skryte av. Èn seier på de fem siste er rett og slett ikke godt nok. Det blir ikke lett å snu denne trenden mot Solskjærs disipler.

Manchester United befinner seg naturlig nok i en helt annen situasjon enn Fulham. Til mange nordmenns store forargelse har Solskjær-effekten vært enorm. Det store spørsmålet er om det er Solskjær sin fortjeneste eller om oppturen er et resultat av at Mourinho er borte. Ifølge engelske «eksperter» (les: Paul Ince) kunne nesten alle gjort en like bra jobb som Solskjær. Enhver med litt fotballforståelse forstår at dette er ren og skjær sjalusi.  Vi skal likevel ikke påstå at Solskjær er et geni, men at han har gjort en god jobb kan ingen ta fra han.

Mye av suksessen til Solskjær har vært å få positiviteten tilbake, både i garderoben og i media. I stedet for å fokusere på dommere og manglende midler til spillerkjøp, er det akademiet og den såkalte «United-sjelen» som står i fokus. Rent taktisk er det ikke noe revolusjonerende, men å la sidebackene dundre opp og ned langs krittet har vært et smart trekk.

Formen til United er som sagt bra. Fire seiere og en uavgjort, på de fem siste er rett og slett imponerende.

Da er det nok snakk rundt grøten. Morgendagens oddstips er et skikkelig public spill. Men så lenge vi mener det er verdi, kan vi ikke la være å investere noen enheter. Spillet er Manchester United – 1 asiatisk handicap @ 2.07 med 6.5 enheter hos Pinnacle sports. Jeg gir ønsket utfall 50 prosent sannsynlighet. Når oddsen er tilsier at det er 48.3 prosent sannsynlighet, så er det verdi i min bok.

Oddstips: Man Utd -1 (AH)

Odds: 2.07

Innsats: 6.5 enheter

Spillselskap: Pinnacle

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s