Oddstips til Burnley – Southampton

Skrevet av Edvard Klokkersveen

Burnley – Southampton (lørdag 16:00)

Wolverhampton fikset grønne tall i runde 24. Vi satser på at variansen er på vår side også denne runden.

Sjekk ut velkomstbonuser.net – En nettside med de beste bonuser for odds og casino

Morgendagens tips tar oss også til Turf Moor, der det er duket for en av sesongens minst sexy kamper– Burnley vs Southampton. Det kan vel trygt kalles en klassisk bunnkamp.

Burnley startet sesongen meget seigt. Mye skyldes nok Europa League-«eventyret», som endte med verken fugl eller fisk. Nå ser det ut som troppen har fått tilbake noe av fjorårets energi, og da vet alle hvor vanskelige Dyche sitt mannskap kan være å spille mot. Det er muskler og duellkraft som kan få selv den mest anglofile nordmann til å skjelve. Det blir rett og slett ikke mer engelsk en dette!

Formen har som sagt vært oppadgående i det siste. Det akkumulerte i en meget overbevisende forestilling mot et Manchester United i kalas form. Før dette hadde de tre seire og en uavgjort. Det skal riktig nok sies at Burnley hadde litt tur mot Manchester United ( 2.87-0.93 xG). Men det endrer ikke det faktum at Burnley surfer på en betydelig medgangsbølge.

5664e6cf05df46a75b8a35414054c80f

Morgendagens motstander, Southampton, fremstår som en gordisk knute. De er umulig å bli kloke på, rett og slett. Ser vi på troppen er det en del spillere som man ikke forbinder med nedrykksstrid. Men det har i de siste sesongene gått svært trått for talentfabrikken fra sørøst-England. Skal ikke påberope meg som noen ekspert, men en logisk forklaring kan være de stor navnene som har forsvunnet ut portene på St. Mary`s.

Trenerne har heller ikke vært mye å skryte av, men det ser omsider ut som Ralph Hassenhuttel har fått skuta på noenlunde rett kurs. «The alpine Klopp» har innført en modere type fotball som egner seg ypperlig i Premier League. Høyt press er den nye vinen, og jeg tror den er kommet for å bli.

velkomsttilbud nordicbet

Bare to tap på de fem siste, er ikke verst til bunnlag å være.  Tar man også med i betraktningen at de har møtt Chelsea og Manchester City i samme periode, er det i bunn og grunn en meget respektabel rekke med kamper. Sist kamp hadde de de ifølge xG-tallene overtaket mot Crystal Palace (1.33 – 0.97).

Jeg har ikke en lang solskinnshistorie på hvorfor spillet jeg skal presentere kommer til å gå inn. Det eneste som gjelder er om man mener oddsen man får servert er høyere enn det du har regnet deg frem til selv. Det mener jeg vi har i denne kampen. Jeg gir Burnley 40.5% sjanse for å ta da dette. Oddsen vi får servert er 2.55. Det betyr at vi har marginal verdi.

Oddstips: Burnley til å vinne

Odds: 2.55

Bookmaker: Nordicbet

Innsats: 5 enheter

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s