Tips til Premier League runde 24

Ingenting er bedre en midtukerunde i Premier League. Denne runden er intet unntak! Midtukerunde betyr ikke bare Pepsi Max og fotball, det betyr også masse av odds å jobbe seg igjennom. Vi har lett lenge og nøye, og har funnet ett spill vi mener besitter fin verdi.

Skrevet av Edvard Klokkersveen

Wolverhampton – West Ham

Vi skal til Molineux der «ulvene» tar imot «The Hammers» kl 20:45 norsk tid.

Wolverhampton var det knyttet store forventinger til før sesongen. I skrivende stund befinner de seg på en fin åttende plass på tabellen. Vi kan ikke være strengere enn at vi gir de ståkarakter.

Formen i det siste har også vært brukbar. De kommer fra en målfest, som endte med en 4-3-seier over Leicester. De ti siste kampene har resultert i fem seiere, men vi må ta med i betraktningen at de har møtt blant annet Manchester City og Tottenham i denne perioden. Det som fascinerer meg mest med dette laget er hvordan har et etablert system, med et solid grunnspill, det er sjelden kost for et nyopprykket lag!

velkomsttilbud nordicbet

Det har vært skrevet mye om Ruben Neves, men en som får for lite oppmerksomhet er den omskolerte midtbanespilleren, Connor Coady. Jeg har skrevet det før, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. I kraft av sin bakgrunn som midtbanespiller har Coady evne til å spille ballen gjennom ledd. Dette er uvurderlig for systemet til Nuno Santo.

West ham på sin side er et lag det er vanskelig å bli klok på. I november/desember så det ut som at Pelligrini sine menn hadde funnet ut av det, men den gang ei. De har riktig nok ikke sett så verst ut i det siste, men de har gått på tre strake bortetap. De ustabile prestasjonene blir ikke bedre av at deres soleklart viktigste spiller, Marko Arnautovic, flørter med tanken på å forlate Vest-London. Det er likevel mye som tyder på at han blir. Noe som er helt avgjørende. Men en slik hendelse er aldri bra for en klubb. Spesielt med tanke på at de i utgangspunktet er meget ustabile.

Denne kampen lukter mål. Synes ikke oddsen vi får servert er fristende nok til å slå til. Men oddsen for hjemmeseier er det derimot verdi i. Etter mine beregninger gir jeg Wolverhampton 50 prosent mulighet til å stikke av med seieren. Vi får i skrivende stund servert 2.10 på hjemmeseier hos Nordicbet. Da kan vi ikke la være å prøve med ett spill.

Oddstips:
Wolves til å vinne
Odds: 2.10 hos Nordicbet
Innsats: 5 units