Oddstips – Sprint Lillehammer

Nok en gang setter vi pengene på topp 6-plasseringer, men denne helgen er det høyoddsere i siktet.

Greta Laurent topp 6 – 17.00 (1u)

Dagens saftigste langskudd er på Pellegrino’s «bedre halvdel». Selv om Laurent har til gode å komme topp 10 i verdenscupen, er dette spillet spennende. Viste i Ruka at formen er i anmarsj, og de italienske jentene ser ut til å ha tatt steg siden forrige sesong. Vi krysser fingrene for gode ski og fullklaff for italieneren i dag.

Richard Jouve topp 6 – 7.50 (2.5u)

En av få rene sprintere i langrennssirkuset, og liker seg best når det skal skøytes. Oddsen er meget pen med tanke på fjorårets resultater. Forrige helg leverte han en god klassisk sprint, som gir oss en viss indikasjon på at formen er der den skal være. Jouve leverte fire topp 6-plasseringer i løpet av fjorårssesongen, og skal være kapabel til å gå seg til finaleplass også i dag.

Samme spill er prissatt til 4.30 hos COOLBET.

Laurien vd Graff topp – 4.25 (2u)

Van der Graff gikk til finalen hele 4 av 6 ganger forrige sesong når Fristil-sprint stod på programmet. Det er også verdt å nevne at to av de fire finaleplassene endte med verdenscupseier. Forrige uke ble det exit i prologen, men da i klassisk. Det er likevel et lite svakhetstegn som er verdt å merke seg, noe som gjør at det ikke lastes noe voldsomt på spillet.

Spillene finner du hos Unibet.

Om du absolutt skulle ha lyst til å spille på vinnerodds eller pallplass, anbefaler jeg Hanna Falk til rundt 5.70 i odds til kvinnenes sprint.

Blant herrene er det en franskmann som peker seg ut som det mest interessante spillobjektet. Lucas Chanavat er hakket vaskere enn sin landsmann, Jouve, og er blant de aller heteste kandidatene til en pallplass i dag. Nordicbet tilbyr hele 17 i odds på at franskmannen stikker av med seieren. En litt sikrere variant – topp 3 – får du til 3.50 hos samme spillselskap.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s