Oddstips – Klassisk Sprint i Ruka

Verdenscupen i langrenn stakes i gang klokken 10:00 i dag. Kvinnene skal først ut i prologene, deretter står herrene for tur – med storfavoritt Johannes Høsflot Klæbo i spissen. Klæbo står til rundt 1.50 ganger pengene i dag, Coolbet ligger aller høyest med 1.57 (spilt ned fra 1.65)

Stina Nilsson og Maiken Caspersen Falla er soleklare favoritter hos kvinnene, og står til henholdsvis 2.85 og 2.65 hos Coolbet.

Er man sugen på spill på de alle største favorittene i dag, er det liten tvil om at man bør spille hos Coolbet. Vi derimot holder oss unna vinneroddsen på dagens sprint, og tar sikte på topp 6-spill som tilbys av Unibet.

Oddstips

 

Pellegrino topp 6 – 3.00 (4 units)

Pellegrino var frisk helt frem til finalen på samme tid og sted i fjor. I finalen ble han satt helt ut av spill av Klæbo sitt monsterløp, og ente til slutt på 5.plass i finalen. Italieneren står til 6.50 ganger pengene på en topp 3-plassering hos Unibet, men oddsen på topp 6 frister mer med tanke på motstanden på dagens klassisk sprint.

 

Parmakoski topp 6 – 2.50 (3 units)

Parmakoski er høyt oppe på resultatlistene uansett disiplin, men det blir sjeldent topp-plasseringer i sprint. Topp tre til 3.90 holder vi oss  derfor unna, særlig med tanke på at Falla og Nilsson trolig kommer til å kapre 2 av de 3 plassene på pallen. Hun er mer en kapabel til å ta seg til en finale på hjemmebane i dag, og med 2.50 på at hun ender blant de 6 beste er det verdt en liten innsats.

Begge spill finer du hos Unibet.

Vintersport -> Klassisk sprint Ruka -> Andre spill

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s