Oddstips til Sykkel-VM Innsbruck

På søndag skal de store gutta ut å trå i VM-løypa. Det er dette som er kremen av krem, og hele uka har bygget seg opp til herrens enkeltstart.

Vanligvis er VM-løypa mellomhard, eller ganske flat. Dette kommer av rundeløype-modellen; der det er vanskelig å finne nok bakker som passer inn i en rundløype.

Derfor ser vi nesten aldri monsterstigninger som vi kjenner igjen fra f.eks Frankrike rundt. Det blir det ikke i år heller. Men det betyr ikke at løya er lett – langt der ifra.

Årets VM er nemlig lagt til Innsbruck– som er omkranset med østerrikske alper. Derfor var det nesten umulig for arrangøren og ikke inkluderende mange stigninger. Rytterne skal forsere hele 5020 høydemeter, dermed blir vinneren mest sannsynlig en klatrer, eller en av de sterkeste klassikkerrytterne.

Innsbruck-2018-route.jpg

Oddstips

Klatrefesten byr på mange fine oddsmuligheter. Vi har plukket ut noen spennende h2h-varianter, og ett par langskudd, som vi mener er verdt å spille på.

Adam Yates slår Simon Yates @ 1.75

Dette spillet kan nok forundre mange, da Simon kommer rett fra en seier i Spania Rundt. Yates-brødrene har historisk sett slitt etter de har gått til for fullt i Grand Tours. Vi tror dette gjentar seg for Simon.

Vi så tegn på de avsluttende fjelletappene at Simon begynte å gå tom for krefter. Adam derimot, brukte Spania rundt til å komme i form, og hjelpe broren til triumf. Dette gjør at han ikke tok seg helt ut, og han skal ha energi i kroppen til å toppe formen inn mot dette løpet. I utgangspunktet ser vi også på Adam som den sterkeste av de. Det kan dog innvendes at dette skillet har jevnt seg ut i løpet av sesongen. Vi mener at 1.66 er fin verdi.

Michael Kwiatkowski slår Moscon @ 2.05

Dette spillet liker vi meget godt. I våres bok burde oddsen nesten ha vært reversert. Kwiatkowski er en av de beste rytterne i feltet, ferdig snakka. Denne løypa skal også passe han greit. Polakken har også en giftig spurt, som skal overgå de fleste av klatrerne. Formen burde også være bra, da han kjørte inn til en sinnsyk fjerde plass på tempoen. Her hersker de likevel litt usikkerhet da Kwiatkowski har hatt ett heftig ritt program. Dette må gi seg utslag en eller annen gang. Moscon synes jeg er kraftig overvurdert av bookmakerne. Han er ett stort talent, men har ikke vist de nødvendig klarteferdighetene som skal til for å henge med her. Grunnen til oddsen er satt som den er satt, er de gode resultatene til Moscon  de siste ukene. Men som sagt; denne løypa tror vi blir for hard for italieneren.

Langskudd: – Miguel Angel Lopez vinner @ 60 i odds

Dette blir veldig kort og konsist. Lopez er en av de beste klatrerne i verden. Han er også ganske eksplosiv. Vi synes 60 i odds er verdt en liten slant. Duellene ser satt med flat innsats på 5 enheter. Langskuddet med 1 enhet. Lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s