SERIE A PREVIEW – SERIERUNDE 38

20.05 CAGLIARI – ATALANTA, KL 18:00

Siste serierunde står for døren, hvor dette er en ekstremt viktig kamp for Cagliari. De ligger på 16. plass, 1 poeng foran Crotone og SPAL på plassene bak. Crotone har en vanskelig kamp borte mot Napoli, mens SPAL møter Sampdoria på hjemmebane. Seieren sist borte mot Fiorentina var ekstremt viktig, de gikk opp i 1-0 og forsvarte seg heroisk resten av kampen. Atalanta har gjort en meget bra sesong, ligger på 7. plass, en plass som skal være sikret hvor Sampdoria må vinne og score 8 mål mer enn Atalanta. 7. plassen gir kvalikk til Europa League, foran dem ligger AC Milan med 1 poeng.

Det kan fort bli en nervepirrende og nervøs kamp på Sardinia, hvor Cagliari nok vil være fornøyd med det ene poenget i denne kampen, noe som sikrer at de holder seg i divisjonen hvis ikke Crotone vinner borte mot Napoli, noe som er meget usikkert. Målformen til Cagliari er meget svak for tiden hvor de for det meste satser på å krige inn poengene, har bare scoret 2 mål på de siste 5 kampene. Med sist kamp godt i minne blir det ikke lett for Atalanta og bryte dem ned.

Oddstipset blir under 3 mål til 1.79 hos Unibet

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s