Tennis – ATP Masters 1000 – Roma

Oddstips – Lucas Pouille vinner – (2.23) @Unibet

Siste storturnering før grustennisens hellige gral, Roland Garros går av stabelen i slutten av mai og jeg har funnet et spillobjekt til den siste kampen i herrenes singel for dagen.

Lucas Pouille spiller mot Kyle Edmund og de to har møttes tre ganger tidligere. To av gangene har Pouille gått ut seirene, blant annet i deres eneste møte på grus. Franskmannen ville normalt vært favoritt i denne kampen, men har prestert å tape første runden i tre turneringer på rad. De gangene han ikke har tapt i første rundene derimot, har han spilt finale og selv om han varierer voldsomt har han et toppnivå som de aller fleste bare kan glemme. Pouille har nå allerede avansert fra første runden etter en brukbar forestilling mot hjemmespiller Andreas Seppi og nå bør han ha stilt inn sikte.

Kyle Edmund på sin side blir bare bedre og nå har han faktisk breaket topp 20 i verden. På grusen i år har han vært stabilt god, men har manglet det siste ekstra som skal til for å gå hele veien.

Til tross for dette ligger det veldig i kortene at Lucas Pouille skal få en opptur nå på et underlag han egentlig er meget bra på. Han er utvilsomt nok uthvilt mens Edmund har spilt mye turneirnger og vært dypt i omtrent samtlige, nå sist med kvartfinale i Madrid. Franskmannen er fortsatt dene beste spilleren av disse to når han er på og det tror jeg absolutt han vil være i kveldens oppgjør og da skal Kyle Edmund få hendene fulle. Pouille seier forsøkes!

Leave a Reply