ELITESERIEN FANTASY RUNDE 10

Denne runden har vi en slags fordel på spillet, siden alle kampene starter samtidig. Det gir oss den fordelen at det skal være mulig å få sjekket alle lagoppstillinger før fristen. Derfor er det veldig smart å vente med å sette opp laget og gjøre eventuelle transfers før kl. 16.45 da de fleste lagoppstillinger blir offentliggjort.

 

Topp 3 billige alternativer :

 

Daouda Bamba (6.8) : Anbefalte Bamba for to runder siden, siden den gang har han scoret to mål på to kamper. Tror han opprettholder formen her når de møter Ranheim på hjemmebane , og anbefaler han som et  billig alternativ på spissplass igjen.

 

Luis Felipe Carvalho Da Silva (5.0) : En spiller som har vist seg å være en bauta i Vålerenga forsvaret, en ledertype som også har scoret sitt første mål i Eliteserien. Møter Stabæk i denne runden, og har også et fint program fremover.

 

Ulrik Saltnes (6.1) : Startet på 6.5mNOK etter og ha levert mye målpoeng i Obos i fjor, er nå nede i 6.1mNOK. Har kun levert en målgivende så langt, men nå har Bodø/Glimt et ganske fint program fremover. Derfor tar vi en sjanse her å prøver Saltnes som det virkelig kan løsne for.

 

Topp 3 alternativer uansett pris :

 

Elbasan Rashani (7.7) : Har vist seg som det sikreste kortet i angrepet til Odd.  Rashani har også vist en fin form til tider, samtidig som de møter Sandefjord gir oss en god grunn til å prøve han.

 

Pål Andre Helland (11.9) : Burde sikkert gitt meg med Helland, har anbefalt han tidligere uten hell. Men prøver igjen, syntes både han og Rosenborg viste bedre takter sist. Møter LSK nå hjemme på Lerkendal.

 

Sam Johnson (9.3):  Steget 0.5 mNOK siden jeg også anbefalte han for to runder siden. Kanskje litt sent å få han på nå pga kraftig prisoppgang, men her anbefaler vi uansett pris, derfor er Johnson et must når Vålerenga viser gode takter.

 

Differential spillere

Dette er spillere som er valgt av få fantasy-spillere som kan plukke en del poeng i denne runden.

 

Yann-Erik De Lanlay (7.7) : Kun valgt av 0.8%. Spiller på Rosenborg som viste bedre takter sist. Kåre Ingebrigtsen har uttalt at De Lanlay har vært den viktigste spilleren siste tre kamper, derfor forventer jeg at han starter på kant i 4-3-3 igjen som sist.

 

Ole Jørgen Halvorsen ( 6.8) : I grenseland siden han eies av 5.5 %, men er en fin spiller på Sarpsborg08 som har et fint kampprogram. Tar dødballer, tok også straffe sist.

 

Joachim Thomassen : Eid av 2.9%, samme som ovenfornevnte med et fint kampprogram, møter IK Start nå.

 

Kapteinsvalg:

 

Velger Sam Johnson i fin scoringsform som kaptein. Møter Stabæk i en kamp der det forventes mål.

 

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s