Huddersfield Town – Arsenal (oddstips)

Dagens oddstips: Arsenal -1.5 (2.48) @Unibet

Premier League sesongen kommer til en ende i dag og alle lagene skal i aksjon klokken 16.00 i ettermiddag!

Huddersfield Town – Arsenal (16.00)

Dagens store snakkis og de fleste øyne vil være på John Smith¨s Stadium. En legende takker av og det er selvsagt Arsene Wenger som sier sitt siste farvel som Arsenal-trener. Huddersfield sikret tirsdag plassen på Stamford Bridge med å spille uavgjort og ble værende lenge på gressmatta for å feire med fansen. Wagner uttalte etter kampen at de ikke bare skulle feire i kveld, men også i morgen og det spørs da om tyskeren har fått spillerne sine edru før Wengers avskjed. Det tror jeg de bør være for Arsenal kommer ganske garantert til å gi gass for å gi sin legendariske manager avslutningen han fortjener.

Huddersfield har heller ikke veldig mye å spille for. Om de ender på 17 eller 16.plass er det ingen som bryr seg om og det ligger i kortene at Arsenal får en grei oppgave her og bør score en del mål anført av Premier Leagues mest målfarlige om dagen, Pierre Emerick Aubameyang. Arsenal med HC forsøkes.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s