SERIE A PREVIEW – SERIERUNDE 37

13.05 TORINO – SPAL, KL 15:00

Torino ligger å svever i ingenmannsland på en 10. plass. Sterk kamp mot Napoli sist med 2-2 på bortebane. Ingen muligheter til å gå opp eller ned på tabellen, må forberede for neste sesong. SPAL kjemper en tung kamp om å unngå nedrykk, ligger 2 poeng over streken. Meget fine prestasjoner siste kampene med 2-0 over Benevento og 1-3 borte mot Verona.

Spal er tunge defensivt, og jeg tror de vil prøve å kjempe seg til ett enormt viktig poeng i denne kampen. I sin trebacks-formasjon spiller de som oftest på det sikre hvor de bare har sluppet inn 4 mål på de siste 10 kampene hvis vi tar bort Roma-kampen. Midtstopper Vicari er ute til denne kampen i tillegg er vingen Lazzari usikker. Torino er heller ikke ett lag som sprudler offensivt med Mazzari som trener som også kjører en ganske konservativ formasjon. De siste 3 hjemmekampene til Torino har endt med under 2.5 mål. Med et heltent SPAL som kjemper for poeng og ett mindre motivert Torino tror jeg vi får se lite scoringer i denne kampen.

Spillet blir under 2.75 til 1.92 hos Unibet

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s