Frøyland – Riska (4.div – Avd 01) Oddstips

Oddstips: Riska vinner (B – 2.05) @Unibet

Sommeren nærmer seg med stormskritt og været er for alvor i ferd med å ta seg opp i Rogaland. Solfylt også i kveld når Frøyland får besøk av Riska i 4.divisjon, avdeling 1 og jeg har plukket ut et oddstips fra kampen.

For en gangs skyld er det ingenting å utsette på været på Jæren og begge de to lagene liker faktumet at kampen spilles på gress. Dermed ligger alt til rette for en fin fotballkamp.

Frøyland står med 2-0-3 foreløpig og har variert i prestasjonene, det er også å forvente med mange unge spillere. I tillegg har de hatt litt skadeproblemer som også følger dem i dag. Begge seirene deres er kommet på eget gress og er dermed feilbare på hjemmebane til nå.

Som nevnt over har Frøyland massevis av unge spillere som kommer til å bli bra, men for øyeblikket varierer dem voldsomt og det er de eldre, litt mer rutinerte som må dra lasset. I dag mangler Frøyland blant andre Preben Hellvik og Sigbjørn Skjæveland som normalt er to av lagets beste spillere.

Riska på sin side er ubeseiret, 2-3-0 er fasiten og Stavanger-laget er i strålende form om dagen. Ikke mange forandringer er ventet der. Riska har et par spillere som er veldig bra, fremst i rekken der står Vetle Myhre som har scoret de åtte siste målene Riska har scoret. Han er for god for 4.divisjon og han er for god for Frøyland, spørsmålet er bare hvor godt hjemmelaget kan temme han.

Frøyland har et par tunge fravær mens Riska er i strålende form og her skal Gul-trøyene bli for et sterke mot et litt veikt Frøyland-lag. Bortelaget forsøkes naturligvis til 2x pengene. (Oddstipset øverst i innlegget)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s