Tennis – ATP Masters 1000 – Madrid (Oddstips)

Skribent: Sindre Slethei

Oddsdobbel: Richard Gasquet slår Dusan Lajovic (1.42) + Kyle Edmund slår Danil Medvedev (1.40) = Samlet odds på 1.99 @Unibet

Hektisk periode i tennisverdenen om dagen og denne uken spilles det Masters 1000 turnering på grusen i Madrid. Masters 1000 er de mest prestisjefylte turneringene med unntak av de fire Grand Slam turneringene og de beste spillerne møter stort sett opp her.

I dag (Tirsdag den 8.Mai) spilles det både 1. og 2.runde kamper. Kyle Edmund fra Storbritannia spiller sin første kamp for turneringen mot det russiske stjerneskuddet Danil Medvedev. Russerne har for vane å variere voldsomt i prestasjonene, men på grus har det ikke variert, det har vært grufullt, omtrent hver gang. I fjor spilte han fire kamper på underlaget og tapte samtlige, i år har han spilt tre kamper der han slo ungareren Marton Fucsovics som heller ikke liker grusen noe særlig etterfulgt av to tap i strake sett mot Kei Nishikori og Joao Sousa.  Kyle Edmund på sin side liker grus. Var i finalen i Marrakech for et par uker siden og vant nå sist dobbelturneringen sammen med landsmann Cameron Norrie i Estoril. I singelturneringen tapte han litt overraskende for Joao Sousa i tre sett som senere endte opp med å vinne turneringen. Her bør det være klasseforskjell og Edmund skal ta en grei seier.

Richard Gasquet skal på sin side spille 2.runde kamp mot Dusan Lajovic. Serberen Lajovic har kvalet inn til turneringen og vant også sin 1.runde kamp, overraskende, mot Karen Khachanov og skal nå møte den elegante franskmannen Richard Gasquet. Franskmannen slo en toppspiller i Tomas Berdych i første runden og er i meget god form om dagen. Ekstremt lite og ingenting som tyder på at Lajovic kan true Gasquet her og grusspesialisten får tillit.

Kampstart: Tidligst 15.00

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s