SERIE A PREVIEW – SERIERUNDE 36

06.05: LAZIO – ATALANTA, kl 15:00

Lazio med et fint forsprang ned til 5. plassen nå, 4 poeng ned til Inter. Står med 3 strake seire og 9 scoringer. Beseiret Torino med 1-0 på bortebane sist. Atalanta er også i fin form, 3 strake seire har også de. Ligger på 6. plass, men er hele 8 poeng bak Inter.

Lazio har vært ett fyrverkeri denne sesongen, de har scoret flest i ligaen med 84, mer enn Napoli og Juventus. Med Alberto, Immobile og Savic har de en fantastisk offensiv. Desverre er Immobile ute med skade men man bør fortsatt kunne forvente scoringer.  Man har derimot en suspekt forsvarslinje hvor nesten bare De Vrij holder mål, spillere som Radu og Ramos har stått for mye rart denne sesongen. Atalanta mangler viktige Caldara på midtstopperplass, og venstreback Spinazzola er usikker. Barrow har kommet inn på topp for de blåhvite og har virkelig vist seg frem med scoringer mot Genoa og Benevento. Forrige møte mellom lagene endte 3-3, scoringer ligger i luften også her.

Spillet blir over 2.5 mål i kampen til 1.75 hos Unibet

06.05: NAPOLI – TORINO, kl 15:00

Napoli så ut til å være helt inne i tittelkampen, men ett stortap mot Fiorentina og en sen Juventus seier mot Inter gjør at avstanden er 4 poeng igjen. Hele 3-0 tapte Napoli som ikke ser ut til å ha rutinen som kreves i så viktige kamper. Torino er i ingenmannsland på 10. plass med 6 poeng ned til 11. og 7 poeng opp til 9. plass. Tapte 1-0 hjemme mot Lazio sist.

Napoli mangler også sin viktige midtstopper Koulibaly som soner suspensjon med rødt kort. Inn kommer fort Tonelli som ikke er like solid. Napoli må vinne denne kampen for å ha noe sjanse på Scudettoen, og kommer til å spille sin sedvanlige offensive fotball. De har også vist sine svakheter bakover på San Paolo med 2 mål imot mot Udinese og Chievo den siste tiden, hvor ett Torino som kan slappe av og vise seg frem fort kan komme på scoringslisten. De 7 siste kampene innbyrdes har Torino scoret på Napoli.

Spillet blir begge lag scorer til 1.90 hos BET365

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s