Eliteserien Fantasy – Runde 8

Runde 8 : Tidsfrist 05.05 17.00

 

Gikk ikke topp sist med Gjermund Åsen som kaptein, da han måtte ut med skade tidlig i første omgang. Brann leverte som alltid så langt i sesongen, det tror jeg forøvrig de fortsetter med, men dropper å anbefale spillere derifra siden de fleste har fått øynene opp for disse. Jeg tror også tiden er inne for å få på en Rosenborg-spiller eller to. Vi prøver!

 

Topp 3 billige alternativer :

 

Daouda Bamba (6.6) : Møter defensivt svake Stabæk som nettopp måtte ha ekstraomganger i midtuke mot Moss. Tre scoringer så langt, tror det fort kan komme flere her.

 

Ola Brynhildsen (4.9) : En spiller i kjempeform, satser på at han fortsetter å levere. Meget fin verdi.

 

Sam Johnson (8.8) : Selvfølgelig ganske dyr til å være ‘ billig ‘ , MEN sammenlignet med de andre toppspissene er han billig. Vålerenga har i tillegg et veldig fint kampprogram fremover.

 

Topp 3 alternativer uansett pris :

 

Pål Andre Helland (12.0) : Verken Helland eller Rosenborg har skikkelig kommet i gang, men nå tror jeg det er på tide å skaffe seg noen fra Rosenborg. Møter Ranheim i denne runden som bys opp til skikkelig trønderfest , og da er ikke Helland vond å be!

 

Vegar Eggen Hedenstad (7.1) : Samme gjelder for Hedenstad som mannen ovenfor. Har en bra innleggsfot som kan fort levere målgivende i en kamp jeg tror på mål.

 

Chidera Ejuke (7.8): Mener Ejuke har vært en av Eliterseriens beste spillere så langt, han har imponert med både fart og teknikk. Mangler litt på uttelling i form av målpoeng, men har hentet mye poeng via bonus så langt! Vålerenga med fint program som nevnt ovenfor, dette er en spiller man må få på.

 

Differential spillere

Dette er spillere som er valgt av få fantasy-spillere som kan plukke en del poeng i denne runden.

 

Simen Rafn (5.0 ) : Kun valgt av 1.7 %. Har spilt alle kampene for LSK så langt. Her møter de svake Sandefjord som det faktisk er mulig å holde nullen mot.

 

Even Hovland ( 6.1) : Eies av bare 2.6 %. Så lenge Hovland har spilt har ikke RBK sluppet inn mål, godt mulig dette fortsetter denne runden. Kjempebra valg som eies av få, til en fin pris.

 

Alexander Søderlund ( 11.4 ) : Faktisk eid av bare 7.4%, selv om han spiller spiss på topplaget Rosenborg. Har et fint program fremover , og har vist fin form. Kan fort løsne på scoringsfronten her og  i tiden fremover!

 

Kapteinsvalg:

 

Hvis man allerede har Pål Andre Helland på laget ville jeg gått for han. Rosenborg inviterer Ranheim på fest, og Helland får lov å kose seg med å spille mot kamerater fra Ranheim. Dette liker han, og kan fort levere både mål og målgivende her!

 

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s