AS Roma – Liverpool FC (Semifinale 2/2)

Skribent: Sindre Slethei

Fullklaff med gårsdagens cornerspill på Bayern som vant den hele 10-5. Dermed tre strake hovedspill inn og vi går for fire i Italias hovedstad, Roma!

Oddstips: Roma – Liverpool utfall: B (2.52) @Unibet

Lite nytt å melde for de to klubbene før kveldens kamp, Roma med langt skritt mot topp 4 og neste års CL etter en 4-1 seier på eget gress. Kevin Strootman og Diego Perotti er ikke i kveldens tropp ellers kan italienerne mønstre samme lag som for en uke siden. Liverpool på sin side er fryktelig rufsete i hjemlig liga om dagen, kastet bort tre sikre poeng mot PLs dårligste lag WBA for to uker siden og klarte heller ikke slå det nest dårligste laget, Stoke på lørdag. Topp fire ser fortsatt relativt safe ut, så uansett ingen krise og som sist mot Roma er det nok et helt annet lag som kommer på banen.

Liverpool leder denne 5-2 og dermed må Roma vinne med 3-0, 4-1 eller høyere om det skal bli Champions League-finale. For en liten måned siden ville samtlige sagt, umulig. Dette fordi Roma kom med en av tidenes skreller da de slo ut Barcelona med nettopp 3-0 et par uker i forveien. Kan man slå Barcelona 3-0 kan man slå Liverpool 3-0. Når det er sagt er sjansen så liten at jeg nesten synes det er litt morsomt hvor mange som virker å ha tro på et sjokk. Jada, Liverpool kan være shaky de, kan miste hode osv, men sjansen for at de kaster bort dette? Mikroskopisk. Hovedgrunnen for at jeg tror dette er så godt som sjanseløst for Roma er forsvarspillet. De kommer ikke til å forandre voldsomt på det og linja vil bli stående skyhøyt da Roma desperat trenger scoringer. Jeg ser virkelig ikke hvordan det som sammen med Real Madrid er verdens beste kontringslag per dags dato skal unngå å score mål. Egentlig ikke hvordan de skal unngå å score fler enn ett. Det er rett og slett en fantastisk matchup for Liverpool her. . Det er klasseforskjell på lagene og Liverpool har kun en spillestill og den gjelder også i dag. Liverpool seier i den evige stad forsøkes.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s