Real Madrid – Bayern München (Semifinale 2/2)

Skribent: Sindre Slethei

Dagens oddstips: Flest hjørnespark: Bayern München (2.02) @Unibet

Den første billetten til Champions League-finalen i Kiev blir delt ut i kveld og det er de ubestridte kongene av turneringen, Real Madrid som er i førersetet etter en sterk seier i München for en drøy uke siden. Spanjolene vant 2-1 og har med det skaffet seg to bortemål som kan vise seg avgjørende for kveldens utfall. For Bayern holder det ikke med 1-0 da er de slått ut og må da score to mål eller fler om det skal bli finaleplass. Det er ingen lett jobb når et av verdens beste kontringslag står på motsatt banehalvdel. Som nevnt bare en uke siden det omvendte oppgjøret ble spilt, begge lag har vært i aksjon i helgen men til tross for at begge lag vant sine respektive kamper er det ikke mange (om noen) som spilte i helgen som vil være i aksjon fra start for de to lagene.

Bayern må klare seg uten Robben og Boateng som skadet seg i sist kamp. Niklas Sülle og Thiago vil trolig komme inn der. Viktig da for Bayern å få inn Alaba på venstrebacken til denne. Han er med til Madrid og med Rafinha sin katastrofale opptreden sist uke friskt i minne vil Alaba gli rett inn om han kan krype eller slå om til lett jogg.

På Real Madrid sin side er trolig Isco og Carvajal ute og da er det ventet at Nacho og Benzema tar deres plasser. Bale og Asensio også helt brukbare alternativer i en kamp som denne..

Bayern har en usedvanlig vanskelig oppgave foran seg og med et par tunge fravær skal dette bli svært vrient. Det skal sies at Bayern var gode sist og de hadde absolutt fortjent et bedre resultat, men det er neppe tilfeldig at Real straffer de få feilene de gjør og det vil de også gjøre i kveld.

Når det kommer til oddstips til kampen har jeg funnet et spennende objekt på at Bayern får flest hjørnespark i løpet av kampen. Det er ventet at de vil styre kampen og Real er komfortable med å ligge lavt samt å forsvare seg på dødballer. I det omvendte oppgjøret vant Bayern cornerstatistikken 10-3. Da må 2.02 på at Bayern får flest hjørnespark være godkjent i kveld og vi forsøker den!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s