ELITESERIEN FANTASY RUNDE 7

ELITESERIEN FANTASY RUNDE 7

Runde 7 : Tidsfrist 28.04 17.00

Fikk som spådd et ganske så høyt poenggj.snitt på 61. Hadde faktisk sett for meg at det kunne bli enda høyere, men ser ut til at en del sparte ‘chippene’ sine, så får vi se hvor lurt det var senere!
En vanlig runde som møters oss nå, og vi håper på å treffe med de spillerene vi velger ut. Traff brukbart sist med blant annet Skålevik som fikk 18 poeng , og ikke minst Wormgoor med 20!

Topp 3 billige alternativer :

Lasse Nilsen ( 5 .0) : Helt utrolig at kun 5.4% eier Nilsen, spiller ving på et godt Tromsø lag som er mye bedre enn hva folk så for seg. Står fortsatt som forsvar på spillet. Hjemmekamp mot KBK, åpenbart valg.

Babajide David Akintola (6.0) : Er en spiller mange har fått øynene opp for, men er forsatt billig , og viser seg å være en spiller man MÅ ha. Møter svake Start borte denne runden.

Steffen Skålevik (6.7) : Går for Skålevik her igjen, har steget 0.2 i pris siden sist runde, men går fortsatt for å være billig. Bortekamp mot svake Sandefjord som nettopp har sparket treneren.

Topp 3 alternativer uansett pris :

Vito Wormgoor (6.2) : Prisen stiger å stiger på Wormgoor, men her må man bare komme seg på toget! Spiller på et MEGET solid Brann, spesielt defensivt. Han er målfarlig på hver dødball med sine luftstyrke. Kan også ta straffer.

Gjermund Åsen (7.6) : Finnes ingen vei utenom Åsen. Legger opp til mål eller scorer mål, han gjør begge deler. Spiller offensivt på et sterkt TIL lag, og da spesielt hjemme. Her møter de KBK på Alfheim Stadion.

Gilli Rolantson Sørensen (6.7): I år som i fjor har han åpnet knallsterkt. Varier litt om han spiller back eller ving, men uansett er han en spiller man må ha på laget. Selvfølgelig fordel de gangene han starter på vingen, men siden Brann er såpass solide defensivt henter han mye poeng gjennom clean sheets også. Møter svake Sandefjord her.

Differential spillere
Detter er spillere som er valgt av få fantasy-spillere som kan plukke en del poeng i denne runden.

Kent Are Antonsen ( 4.6 ) : Kun valgt av 3.4 %. Spiller midtbane på Tromsø som har KBK på hjemmebane. Har allerede scoret to mål, i tillegg får han clean sheet – poeng hvis TIL holder nullen, siden han står som forsvar på spillet. Kupp!

Daniel Bertsen ( 5.1 ) : Nok en Tromsø-spiller som har overrasket positivt, har vært innom mange klubber de siste åra uten å ha fått sitt store gjennombrudd. Nå ser han kanskje ut til å ha funnet sin plass.

Harmeet Singh ( 6.1 ) : Eies kun av 3.8%. Etter å ha startet på benken første kamp har han kjempet seg inn i dette Sarpsborg laget. Har to målgivende og ett mål så langt, her kommer det flere!

Kapteinsvalg:

Nok en gang mener jeg Vito Wormgoor er akutell her, målfarlig stopper som tar straffer. Brann har som nevnt Sandefjord borte hvor det fort kan komme nok en smultring.
Selv går jeg for Gjermund Åsen som kaptein, som nevnt tidligere er han målfarlig i tillegg til at han strør pasninger rundt til lagkompisene. Har utrolige fem målgivende på første seks kamper. Stor sjanse for at han er involvert hvis Tromsø får hull på forsvaret til KBK.

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s