SERIE A PREVIEW – SERIERUNDE 35

Det er full fyr i teltet igjen i Serie A etter Napoli sin seier borte mot Juventus. 1 poeng skiller nå de to lagene, og Juventus har vanskelige kamper igjen med Roma og Inter borte. I nedrykksstriden er det også en thriller. Det meste kan skje de siste rundene.

BENEVENTO – UDINESE, 29.04 – 15:00

Etter en katastrofal rekke med 11 (!) tap på rad i serien fikk Massimo Oddo sparken fra Udinese. Ny trener er Igor Tudor, tidligere defensiv bauta i Juventus. Spørsmålet er hvordan Udinese reagerer på nyansettelsen. Benevento har allerede rykket ned, men fortsetter å imponere. Slo selveste AC Milan sist borte med 1-0.

Benevento har bare æren å spille for nå, og med deres nye kjøp har de fått litt ekstra energi i laget, særlig i spissen Diabate som har scoret regelmessig, Sandro har tilført kraft på midten og ungutten Brignola har vist seg frem. Dessverre er Diabate ute med suspensjon denne kampen. Særlig på hjemmebane inneholder kampene deres mange mål. De 5 siste kampene deres har endt over 2.5 mål.

Hos Udinese renner også målene inn begge veier, de siste 4 kampene har endt med over 2.5 mål. Med ny trener er det spillere som vil vise seg frem for å spille seg til fast plass på laget. De er ett offensivt innrettet lag med mange tekniske spillere som Fofana, Barak og Jankto. Spissen Lasagna er også het i Udinese sin 3-5-2 formasjon hvor han står med 10 scoringer i år, meget målfarlig spiss. Bakover er det mye rart med en høyreback Larsen som ofte spiller midtstopper og en keeper i Bizzarri som har vært svak.

Jeg spiller over 2.5 mål i kampen til 1.80 hos Unibet

BOLOGNA – AC MILAN, 29.04 – 15:00

Bologna ligger ok plassert midt på tabellen, 10 poeng ned til nedrykk. 0-0 mot Cagliari sist, 1-0 tap mot Sampdoria før det. Ikke mye å spille for de siste kampene, for langt opp til Europa League plassene. AC Milan har falt betraktelig i form de siste kampene, 1-0 tapet hjemme mot Benevento sist forklarer det meste. Før det hadde de 4 uavgjorte på rad, blant annet mot Inter og Napoli.

Går mot en målfattig kamp her. AC Milan ser ganske tunge og sluttkjørte ut, Gattuso har kjørt dem ekstremt hardt og de er ikke like energiske nå for tiden. De siste 5 kampene har de scoret bare 2 mål, tilsammen har kampene gitt bare 5 scoringer. Spissene Kalinic og Cutrone sliter begge med å score mål for tiden. Bologna spiller også målsnålt i sine kamper, ikke gått over 2.5 mål på sine siste 9 kamper, scoret bare 5 mål på de 9 kampene. Spissen Destro er også usikker, sammen med Torosidis og Pulgar. Helander og Donsah er ute, mens Conti og Romagnoli mangler hos AC Milan, Biglia og Calhanoglu usikre.

Jeg tror på en målfattig kamp med to lag som har lite og spille for, bare AC Milan som jakter en EL-plass som ikke er veldig attraktiv. Jeg spiller under 2.5 mål til 1.75 hos Unibet.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s