Bayern München – Real Madrid (Semifinale 1/2)

Skribent: Sindre Slethei

Dagens Oddstips: Dobbelsjanse – Real Madrid eller uavgjort (1.81) @Unibet

Kortspillet: Sergio Ramos får ett kort (2.40) @Unibet

Gårsdagens første semifinale bød på to lag som de fleste ikke trodde skulle spille Champions League semi, mens i dag får man to av de største garantistene for nettopp det. Tungvekstduellen står mellom Bayern München og Real Madrid og uansett vinner vil laget være favoritt i finalen i Kiev.

Tyskerne har dominert stort etter Jupp Heynckes igjen tok over roret og ligatittelen er spikret for lengst. En liten test skulle de få mot Bayern Leverkusen i den tyske cupen, men der viste de at ingenting av form var borte og nedsablingen stoppet ikke før på 6-2. Litt skadeproblemer er det for Bayern, i tillegg til Neuer må man klare seg uten Vidal, Alaba og Coman. Vi skal ikke legge for mye i hva som har skjedd tidligere år, men siste fire årene har Bayern blitt slått ut av spanske lag samtlige ganger. Nettopp Real Madrid slo dem ut i fjor i en thriller av en kvartfinale der tyskerne nok fortsatt vil føle seg snytt etter et par horrible dommeravgjørelser i favør Madrid laget.

Forventet lagoppstilling: Ullreich – Kimmich – Hummels – Boateng – Rafinha – Martinez – James – Muller – Robben – Lewandowski – Ribery

Real Madrid på sin side jager sin tredje strake tittel og de er sannelig ikke langt unna en ny finale. De har slitt i serien og blitt kritisert stort sett i hele år, men når mørket senker seg og Champions League hymnen kommer på, ja da er det et helt nytt lag som dukker opp og når verdensstjernene de innehar tar på seg arbeidshanskene er de usedvanlig vanskelige å slå. PSG var sett på som en av storfavorittene til å vinne CL, men fikk grisebank av Real. Juventus ble også feid til side selv om det ble spennende til slutt. Med andre ord har veien vært bratt frem til semifinalen men nå er de her og selv om de varierer i prestasjonene i serien er det grunn til og tro at vi får se et helt annet lag i kveld. Når sant skal sies er det ingen lag som er bedre enn Real Madrid når de finner toppnivået sitt og om de gjør det igjen her skal Bayern få det fryktelig tøft

Forventet lagoppstilling : Navas – Carvajal – Ramos – Varane – Marcelo – Casemiro – Kroos – Modric – Isco – Benzema – Ronaldo

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s