Serie A preview – serierunde 34

LAZIO – SAMPDORIA, 22.04 – kl: 15:00

Lazio fortsetter å hente frem resultater som holder dem inne oppe i topp 4, sist kamp mot Fiorentina var ett ekstremt eksempel på det. I en vill kamp med 2 røde kort hvor de ligger under 3-2 snur de kampen og vinner 4-3. Ligger på 4. plass, likt på poeng med Roma, 1 poeng over Inter. Sampdoria tilbake på vinnersporet med en sen vinnerscoring mot Bologna på hjemmebane.

Til denne kampen forventes det scoringer. Lazio herjer fremover på banen, 11 mål på siste 4 kampene. De viste også mot Salzburg at de sliter bakover hvor de tapte 4-1 og røk ut av EL. De har sluppet inn 43 mål i ligaen, det er veldig mye i forhold til Roma og Inter som bare har 27 og 22 baklengs. Med sin 3 backslinje og ballbesittende stil blir de ofte avslørt på fart i forsvarsrekka, men fremover er de nesten garantert i å score med spillere som Immobile og Alberto i fantastisk form. Sampdoria liker seg ikke på bortebane med 4-3-9, men de scorer ofte på bortebane. De har scoret i 8 av sine 10 siste bortekamper. De er ett lag som spiller aggressiv og intensiv fotball med komplementære spillere som sterke Zapata og smarte Quagliarella som skaper trøbbel for alle. Borte mot lag som Napoli og Roma har Sampdoria scoret mål. Begge lagene har scoret i de 5 siste oppgjørene mot hverandre, dette oppgjøret i fjor endte hele 7-3 til Lazio.

Jeg tror begge lagene scorer i denne kampen og spiller det til 1.76

JUVENTUS – NAPOLI, 22.04 – kl: 20:45

Tittelstriden ble plutselig spennende igjen etter Juventus sitt overraskende poengtap borte mot Crotone (1-1). Napoli snudde kampen mot Udinese og vant 4-2, nå er det 4 poeng opp til Juventus. Nå møtes lagene til årets viktigste kamp, en kamp med enorm prestisje.

Etter at Juventus røk ut mot Real Madrid etter en hederlig opphenting er alt fokus nå på serien. De skal ha en fordel mot Napoli i forhold til bredden på stallen, hvor de har kvalitetsspillere i bakhånd i alle posisjoner. De har enorm rutine i slike kamper, noe som ble bevist i sist oppgjør mellom lagene på San Paolo hvor Juventus nøytraliserte Napoli totalt og vant 1-0. De vil nok spille forsiktig også i denne kampen hvor de vil være fornøyd med en uavgjort og holde ledelsen på 4 poeng inntakt. Napoli vil heller ikke være ekstremt misfornøyd med uavgjort, de vil mest sannsynlig ikke selge seg fremover på banen når de vet at Juventus har vanskelige kamper mot Inter og Roma fremover som de kan tape poeng i. Vi har også sett at Napoli har vært mer solide i forsvar de siste månedene, blant annet med 0-0 i storkamper mot både Napoli og AC Milan. Dette er en kamp absolutt ingen vil tape, og Juventus kan og stenge ned matcher når de går inn for det. De Sciglio er ute for Juventus, Mandzukic og Pjanic er usikre. Ghoulam eneste ute for Napoli.

Jeg spiller under 2.5 scoringer i kampen til 1.72 til hos Unibet

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s