ELITESERIEN FANTASY – RUNDE 6

Alle eliteserielagene tok seg videre fra 1.runde i cupen, og vi er klare for nok en runde i Eliteserien. Vi er kommet fram til nok en såkalt dobbelrunde, dette gjelder for lagene Start, Brann, Ranheim og Stabæk. Det gjelder selvfølgelig å ha flest mulig av spillerne sine fra disse lagene, men alt avhenger av hva man har planlagt for tidligere. Jeg gikk selv for wildcard i forrige runde for å forbrede meg best mulig til denne runden , samtidig som at jeg vil kunne få benyttet meg av en av ‘chippene’ siden spillet kun tillater en ‘chip’ per runde.

Har man ikke benyttet seg av wildcard før, bør man vurdere å bruke det nå for å få flest mulig poeng på spillerne som har dobbelkamp. Hvis dette ikke er ønskelig bør man uansett gå for å bruke en av de andre ‘chippene’  siden man ikke vet at det vil bli flere dobbelrunder, i alle fall ikke på fire lag! Alt avhenger som sagt av hva man har planlagt for tidligere, uansett har jeg noen forslag på aktuelle spillere det kan være smart å skaffe seg før runden sparker i gang.

 

Topp 3 billige alternativer :

 

Erik Tønne (4.6) :
Åpenbart valg siden Ranheim har dobbelkamp. Er forsvar på spillet, men spiller ving i 4-3-3; ett mål og en målgivende så langt.

 

Jeppe Moe  (4.4) :
Også et åpenbart billigvalg siden Stabæk har dobbelkamp, møter blant annet Start som sliter veldig om dagen. Kandidat på dødballer, en målgivende sist.

 

Steffen Skålevik (6.5) :
Har startet alle kampene, kun scoret ett mål så langt, men møter nå Ranheim og Stabæk som det skal være gode sjanser for å få økt målkontoen mot.

 

Topp 3 alternativer uansett pris :

 

Vito Wormgoor (5.9) : Den store poengsankeren av forsvarerne så langt, har scoret to mål, og er farlig på dødballer. I tillegg til dette kan det også se ut som han er lagets straffetaker. Nå møter de Ranheim og Stabæk som det også finnes muligheter for å holde nullen i mot.

 

Fredrik Haugen (10.1) : Har allerede levert to målgivende, tar dødballer, og har en god innleggsfot. Her er det også muligheter for at den første scoringen for sesongen kommer! Obs. Måtte gi seg med skade i hofta sist, men skal visst være klar til dobbelrunden.

Ohi Omoijuanfo ( 9.3 ) : Nok en spiller med dobbelkamp ; har åpnet sesongen med to mål og en målgivende så langt. Møter Brann borte som kan bli en tøff kamp, men har i tillegg svake Start på hjemmebane uten Håkon Oppdal i målet.

 

Differential spillere

Detter er spillere som er valgt av få fantasy-spillere som kan plukke en del poeng i denne runden.

Mads Reginiussen ( 5.8 ) : Kun valgt av 3.3 % , spilte ikke før sist runde grunnet skade. Debuterte i Eliteserien for Ranheim med to mål og tre bonuspoeng. Samtidig er han en såpass markant spiller på dette Ranheim-laget at jeg tror han kan plukke en del bonuspoeng utover. Obs. Kan bli hvilt pga av den tidligere skaden.

Kristoffer Barmen ( 7.5 ) : Valgt av 6.7 % , offensiv spiller på Brann som på papiret har to enkle kamper. Vært litt diskusjon om hvem som faktisk tar straffene for Brann mellom Barmen og Vormgoor. Kjører man begge disse er man i alle fall sikker!

Franck Boli (7.1) : Litt overraskende at kun 3.0 % har valgt denne spilleren, spiller i angrepet til Stabæk sammen med Ohi, og har scoret ett mål og har en målgivende så langt.

 

Kapteinsvalg:

 

Om man faktisk skal ha en kaptein denne runden får bli opp til hver enkelt, jeg velger personlig å gå for å bruke ‘parker bussen’. Det betyr at spillet ikke tillater at man velger en kaptein i tillegg. Men hvis jeg kan få anbefale en kaptein, mener jeg at Fredrik Haugen (10.1) vil være et ypperlig valg. Forsvarspiller Vito Wormgoor (5.9) er også aktuell her, spesielt siden han ser ut til å ta straffene for  Brann, samtidig som det er stor sjanse for at Brann i alle fall holder nullen i en av kampene mot henholdsvis Ranheim eller Stabæk.

 

  1. Hvis man skulle gå for et wildcard her, bør man også tenke på at det kommer runder etter denne, og kanskje ikke kjøre på med for eks. tre stykk fra Start som sliter veldig om dagen. Bruk hodet , og planlegg hvilke spillere du velger med tanke på fremtidig kampprogram og spilletid.

 

Lykke til med runden! Poenggj.snittet kommer til å bli høyt!

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s