Burnley – Chelsea (Oddstips)

Skribent: Sindre Slethei                                                                                                                             

Burnley – Chelsea (20.45)

Tittelforsvarer Chelsea er gjester når årets store overraskelse Burnley byr opp til dans på Turf Moor. De færreste ville våget å tippe Burnley oppe på en 7.plass mot slutten av april, men nå teller vi snart mai og Sean Dyche sin gutter er fortsatt like solide og jager bare to poeng bak den siste Europa League plassen som Arsenal nå innehar. Chelsea har 5.plassen, men er hele 8 poeng foran Burnley, så uansett resultat skal det godt gjøres for The Blues å gi fra seg spill i Europa. Chelsea har derimot FA Cup igjen å spille for og allerede på søndag venter Southampton i semifinale.

Med andre ord er det stor grunn til å tro at det vil bli et reservepreget Chelsea mannskap som stiller til kamp i kveld uten særlig motivasjon for å ta alle tre poengene. Da er det lite gunstig at Burnley kommer til å kjempe som en løve for nettopp det og med et elektrisk hjemmepublikum i ryggen har jeg stor tro på at Burnley vinner denne kampen og til opp mot 5x pengene forsøkes hjemmesterke Burnley.

Burnley vinner – 4.60 (Unibet)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s