Serie A preview – serierunde 33

Det er klart for en midtukerunde i Serie A hvor kampen i toppen nærmer seg avgjort. Napoli greide ikke å slå AC Milan på San Siro, en vill redning fra Donnarumma på overtid senket det meste av Napoli sin Scudettodrøm. Juventus leder nå med 6 poeng etter en enkel 3-0 seier mot Sampdoria. I bunnen er det ekstremt jevnt, det skiller bare 6 poeng fra 13 til 17. plass.

SAMPDORIA – BOLOGNA, 18.04 – kl 20:45

Sampdoria har slitt i det siste, 1-1-3 har sendt dem ned på 9. plass. De har fortsatt noe heng på EL-plass med 5 poeng bak AC Milan. Tapte forventet 3-0 mot Juventus sist, før det en 0-0 kamp i derbyet mot Genoa, en kamp de dominerte og burde vunnet. Før det ble Atalanta slått på bortebane med 2-1. Bologna ligger å vaker midt på tabellen, ligger på 11. plass. Slo hjelpesløse Hellas Verona sist med 2-1, før det hadde de 0-2-2.

Jeg tror Sampdoria slår tilbake med seier her på hjemmebane hvor de er så sterke med 10-3-3. De har vært bedre enn poengfangsten tilsier, og de har mer å spille for enn Bologna som er i ingenmannsland midt på tabellen. Bologna ser ut til å mangle viktige midtbanespillere som Donsah og Pulgar, samt høyreback Torosidis. Sampdoria er uten Murru. Sampdoria har vunnet sine 2 siste hjemmekamper mot Bologna, hvor Bologna sliter på bortebane med 0-1-4 på de siste 5 på reise.

Jeg spiller Sampdoria-seier til 1.89 hos Unibet 

TORINO – AC MILAN, 18.04 – kl 20:45

AC Milan var med på å hjelpe Juventus med 0-0 hjemme mot Napoli, men de prøver nok mest på å hjelpe seg selv. Ligger 8 poeng bak 4. plassen, falt av i det siste med 3 strake uavgjorte. 1-1 mot Sassuolo og 0-0 mot Inter før det, sliter med å gjenskape scoringsformen som var da Gattuso startet som trener. Torino vaker på midten av tabellen, gjennomførte en imponerende 1-0 seier hjemme mot Inter og spilte 0-0 mot Chievo etter det.

Dette er en vanskelig bortekamp hvor AC Milan har slitt i det siste, ikke vunnet her de 4 siste gangene. 7-5-4 lyder hjemmestatistikken til Torino. Under Mazzarri er Torino ett mer defensivt orientert lag, hvor de spiller med 3 bak. De er ikke redd for å legge seg bakpå i perioder, noe de gjorde mot Inter nå nylig. Inter hadde 62% ballbesittelse og lagde hele 16 cornere. Kampbildet blir fort noe av de samme denne kampen med ett AC Milan som spiller direkte og har en enorm cornerstatistikk de siste kampene: 11-12-7-3-10. Jeg tror ett offensivt AC Milan som går for seier her for å hente inn 4. plassen vil skapte mye trøbbel for Torino-forsvaret med spillere som Calhanoglu og Suso.

Jeg spiller AC Milan over 5.5 hjørnespark til 1.93 hos Unibet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s