Premier League – 14.april

 

Lørdagens PL meny

13.30

Southampton – Chelsea

16.00

Burnley – Leicester

Crystal Palace – Brighton

Swansea – Everton

Huddersfield – Watford

18.30

Liverpool – Bournemouth

20.45

Tottenham – Manchester City

Dagens oddskupong:

Chelsea vinner 1.90 (Unibet)

Full rulle i den engelske toppdivisjonen og første kamp finner plass på St.Mary´s Stadium da nedrykkstruede Soton får besøk av regjerende mester Chelsea. Hjemmelaget ligger på en 18.plass og er per nå under streken. Med andre ord har de alt å spille for og Chelsea må være på påskrudd om de skal ta med seg 3 poeng. Chelsea på sin side er litt i ingenmannsland og man går egentlig bare å venter på neste helgs FA cup semifinale. Sist helg ledet de lenge mot West Ham men gav fra seg ledelsen og endte opp med poengdeling. I den kampen var de klart best og Chelsea fortjente seier der. Ingenting som tyder på at Chelsea er toppmotivert før dagens kamp men kvalitetsforskjellen på lagene er stor og Chelsea trenger selvtillit.

Ikke hver dag man får nesten 2.00 i odds på regjerende mester Chelsea mot et lag under streken. 1.90 forsøkes på borteseier

1600 kampene byr på mye spenning i bunn i dag og det er flere lag som trenger poeng. Huddersfield trenger en seier til for å være helt trygge og kan fort få det mot ferdigspilte Watford om ikke bortelaget hever seg, som ikke virker særlig sannsynlig. Når det er sagt har ikke Huddersfield akkurat imponert selv i det siste og vi står fint over spill her. Palace møter Brighton hjemme til en kamp begge lag trenger poeng i men også her er hjemme oddsen noe snau. Til sist er det Swansea mot Everton der waliserne gjerne tar en trepoenger som mer eller mindre vil sikre plassen deres. Også det en vanskelig kamp som kan vippe alle veier og Everton er alltid vanskelig å ta poeng i fra.

To kveldskamper i dag 18.30 får Liverpool besøk av Bournemouth og om det ikke rokkeres for mye på laget skulle man tro at Liverpool ville ta seg greit av den kampen der. En siste godbit finner vi på Wembley 20.45 når Spurs tar i mot Manchester City som er inne i sin verste periode for året med 3 tap på to uker. En kamp som kan gå alle veier, men garantert blir spennende!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s