Serie A preview – serierunde 32

ATALANTA – INTER, 14.04 – KL 20:45

Atalanta henger fortsatt med i kampen om EL-plass, ligger 4 poeng bak AC Milan i øyeblikket. Hatt noen skuffende resultat i det siste med 1-1 mot SPAL og 1-2 hjemmetap mot Sampdoria. Inter har gått 2 kamper uten scoring og har falt utenfor topp 4, spilte 0-0 mot AC Milan i derbyet og tapte 1-0 mot Torino. Med lag som Roma og Lazio foran seg og AC Milan jaktende bak seg er Spaletti under stort press for tiden.

Det er aldri lett å komme til Bergamo og ta 3 poeng, Atalanta står med 7-4-4 på hjemmebane. Atalanta har spilt jevnt med lag som Napoli (0-1) og Juventus (2-2) der. Inter har mange offensive kvalitetsspillere men sliter med å omskape sitt spill til nok mål, selv med Icardi på topp. Bak Icardi på 24 mål er Perisic med 9 og Skriniar med 4, det trengs at flere leverer. Jeg tror at Inter vil fortsette å slite her, men at de vil ha mye ballbesittelse og fortsette sin innleggstaktikk med spillere som Candreva og Perisic som ofte løper ute mot krittet og svinger inn innlegg mot Icardi i boksen. Ett cornerspill her kan være spennende på ett lag som fikk hele 16 cornere sist borte mot Torino.

Spillet blir Inter over 5.5 hjørnespark til 2.07 hos Unibet     

AC MILAN – NAPOLI, 15.04 – kl 15:00

Etter den fantastiske rekken uten tap har det gått litt på tverke for AC Milan i det siste. Tapte 3-1 mot Juventus, spilte 0-0 mot Inter og brente store sjanser i 1-1 kampen mot Sassuolo. Fortsatt mulighet for CL-plass, ligger 8 poeng bak Roma på 4. plass. Napoli holdt liv i tittelkampen etter en vill snuoperasjon på overtid mot Chievo i 2-1 seieren på San Paolo, ligger foreløpig 4 poeng bak Juventus.

Jeg tror på en målrik match her. Vi vet hva Napoli står for med sitt offensive spill, selv om målene ikke har rent inn i det siste, men det har blitt skapt sjanser. Milik er endelig tilbake fra skade, scoret mål sist kamp og tilbyr noe annet enn Mertens når det trengs. Møter her ett AC Milan som ikke trenger å tenke på så mye annet enn å gå for seieren, kommer til å bli en del rom å spille i utover i kampen for begge lag. AC Milan mangler sin stopperkjempe Bonucci som er ekstremt viktig for defensiven, i tillegg er Romagnoli usikker. De to har vært det faste stopperparet til AC Milan i lang tid nå. Fremover ser de bra ut med spillere som Suso i bra form, tilogmed Kalinic kom inn sist og scoret mål. Skapte mer enn nok sjanser mot Sassuolo til og vinne. Napoli dominerte også sin kamp sist med hele 33 skudd, 12 på mål og 14 cornere mot Chievo.

5 av de siste 6 oppgjørene mellom lagene har endt med over 2.5 scoringer. Jeg tror på en målrik affære på San Siro og spiller over 2.5 mål til 1.97 hos BET365.

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s