Serie A preview – serierunde 31

07.04 SAMPDORIA – GENOA, kl 20:45

Det er klart for Derby Della Lanterna når lagene fra Liguria barker sammen. Sampdoria har falt litt på tabellen etter de siste kampene, 1-0-3 på siste 4. Ligger på 9. plass, 4 poeng bak 6. plassen og dermed Europa League neste sesong. Genoa så lenge ut til å kjempe om å unngå nedrykk, men med ny trener i Ballardini har de skjerpet seg enormt defensivt og sanket tett om poeng. Ligger 10 poeng over nedrykk, slo Cagliari 1-0 sist på hjemmebane.

Til denne kampen ser jeg for meg ett Sampdoria som vil være ballførende og ett defensivt Genoa som er fornøyd med å forsvare seg i sin 3 backslinje i store deler av kampen. Sampdoria er ett skuddglad og gjennvinningssterkt lag som vil stå på enda mer i ett derby. De siste 4 kampene har de hatt cornerstatistikken 10, 7, 6, 7. Med spillere som Zapata og Quagliarella på topp samt offensive backer kommer de til å skape ett trykk denne kampen. Barretto mangler til denne kampen, men viktige Torreira som styrer spillet på midten er tilbake.

Jeg spiller Sampdoria -0.5 hjørnespark handicap til 2 i odds hos Unibet

08.04 UDINESE – LAZIO, kl 18:00

Udinese har plutselig falt som en stein etter den fantastiske formen de var i da Massimo Oddo kom inn. 6 strake tap i serien er krise, heldigvis for dem er de 9 poeng over nedrykk fortsatt. 0-2 tap mot Fiorentina sist. Lazio fortsetter med sin fine form i ligaen, Benevento ble knust 6-2, Immobile på topp er i fantastisk form og blir vanskelig å stoppe til denne kampen også. I tillegg ble Salzburg beseiret 4-2 i Europa League, offensivt sprudler det av Lazio.

Behrami er ute for Udinese, og Fofana usikker, to viktige spillere på den sentrale midtbanen. Utenom de har Udinese en del spennende unge offensive teknikere, men det kan bli for lett når man møter Lazio i den formen de er i. Lazio har kanskje noe slitasje fra EL-kampen, men slapp reise for den foregikk på hjemmebane. De siste 3 oppgjørene har Lazio slått Udinese, 2 ganger med 3-0 og en med 1-0. Jeg tror at ett Lazio i kjempeform fortsetter å vinne her mot ett svakt Udinese.

Jeg spiller Lazio-seier til 1.85 hos CoolBet

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s