ELITESERIEN FANTASY – RUNDE 4

Runde 4 : Tidsfrist 07.04 17.00

Vi er kommet til runde 4, en runde som inneholder mange spennende kamper, med oppgjøret på Lerkendal mellom Rosenborg og Molde som stikker seg fram.

For oss som ser på det med fantasy-øyne er det andre kamper som vi må tenke på , og da spesielt de kampene som inneholder lagene Strømsgodset, Tromsø, Ranheim og Sandefjord.

Alle disse spiller to kamper innenfor runde 3 som betyr at man får poeng for alle spillerne som er involverte i begge disse kampene. Likevel ; hvis man ikke har planlagt tidligere at det kommer en dobbelrunde nå, ikke ofre for mange minuspoeng for å få inn spillere fra disse aktuelle lagene. Mener også at man ikke skal benytte sitt wildcard for å få inn spillere til denne runden da dette er lag som kommer til å slite utover, og man ønsker ikke å sitte med for mange spillere fra spesielt Tromsø, Sandefjord og Ranheim.

 

Topp 3 billige alternativer :

 

Morten Gamst Pedersen (5.5) : Tromsø med to hjemmekamper, Gamsten tar dødballer, allerede scoret ett mål i år, var assistkonge i fjor.

 

Michael Karlsen (6.1) : Ranheim med kamper mot svake Tromsø og Sandefjord, Karlsen visste i seriepremieren at han er i form med to mål. Tar straffer.

 

Erik Tønne (4.5) : Samme som overnevnte, en nydelig assist i siste kamp. Forsvarspiller på spillet, spiller ving. Tar dødballer.

 

Topp 3 alternativer uansett pris :

 

Marcus Pedersen (10.2) : To bortekamper for Godset, men likevel føler jeg Pedersen er et must her, viste målform i 1.runde.

 

Bassel Jradi (9.5) : Tar en sjanse her da han har vært ute med sykdom, men har blitt meldt klar for kamp. Var helt klart savnet i kampen med Brann og jeg tror han starter hvis han er klar.

 

Joakim Olsen Solberg (5.0)  : Et kontroversielt valg dette, spiller på et svakt Sandefjord. Men de har to hjemmekamper mot Ranheim og Stabæk, og det er vel det beste kampprogrammet Sandefjord får i år. Solberg tar dødballer og det finnes vel en liten mulighet for clean sheet i en av de to kampene.

 

Kapteinsvalg:

 

Her må man gå for en spiller med dobbelkamp, mange som kan vurderes. Bassel Jradi, Marcus Pedersen, Michael Karlsen, Håvard Storbæk, Gjermund Åsen. Man kan også velge å gå for en forsvarsspiller på et av de aktuelle lagene. Jeg velger Michael Karlsen som viste form i seriepremieren. Føler dette er et lite langskudd da han ikke har lang erfaring i Elitserien, og spiller på et nyopprykket lag, men det blir mitt valg. Ønsker man et safere valg går man for Marcus Pedersen som spiller på et mye bedre lag i utgangspunktet, som ønsker å revansjere seg etter oppvisningen de hadde mot Brann sist.

 

Verdt å merke seg at dette også er en runde hvor det kan vurderes å bruke ‘parker bussen’ , ‘spissrush’ eller ‘ to kapteiner ‘. Det kommer ikke til å bli mange flere dobbelrunder , selv om det kommer en allerede i runde 6. Hvilke man eventuelt velger blir opp til hver enkelt , og hvilke spillere man allerede har. Jeg tror kanskje det er mere aktuelt med ‘spissrush’ eller ‘to kapteiner’ enn hva det er med ‘ parker bussen ‘ til denne runden. Siden lagene som har dobbelrunde møter hverandre, samt det er er store muligheter for at de alle slipper inn mål. Jeg selv har for øyeblikket gått for ‘spissrush’ , men er mange timer igjen til fristen , og jeg har ikke bestemt meg!

 

Lykke til med dine valg, tror dette er en runde som vil få store utslag!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s