Serie A preview – Derby della Madonnina

Etter lang ventetid er det endelig klart for det brennhete Derby della Madonnina. Kampen skulle opprinnelig spilles tidligere men ble utsatt grunnet det tragiske dødsfallet til Davide Astori. Nå møtes lagene på San Siro i en kamp som kan bli veldig avgjørende for kampen om 4. plassen som gir Champions League. Viasport 2 kjører studio foran kampen fra kl 18:00, tune in!

AC Milan hadde som ambisjon før sesongen å ta seg til CL, nå ligger de 8 poeng bak Inter på 4. plass, og 7 poeng bak Lazio på 5. plass med en kamp mer spilt. Med seier her vil de krype seg helt opp i ryggen på Inter. De blåsvarte har kjempet seg ut av en helt elendig form, hvor det kanskje var en fordel for dem at derbyet ikke ble spilt da det egentlig skulle. Fra desember til februar hadde de rekka 3-6-3 hvor de slet veldig med det offensive spillet. Nå er Icardi tilbake fra skade, og resultatene har virkelig snudd. 0-0 hjemme mot Napoli er sterkt, deretter ble Sampdoria knust hele 5-0 på bortebane og Hellas Verona ble beseiret enkelt med 3-0. Icardi er i kjempeform med 6 mål på sine 2 siste kamper.

AC Milan gikk på sitt første tap i serien på veldig lenge, og de hang meget bra med mot Juventus selv om de tapte 3-1 på bortebane, hadde blant annet ett stangskudd som kunne sendt dem opp i 2-1 ledelse fra Calhanoglu. Før det hadde de en rekke på 8-2-0. Kan kanskje merke noe slitasje på spillerne, hvor trener Gattuso krever mye av sitt lang i form av innsats. Har nok tatt seg mye ut i tøffe kamper mot Arsenal i Europa League og kampen nå mot Juventus.

Biglia er suspendert til denne kampen, mens Abate og Conti fortsatt er ute for AC Milan. Inter ser energiske ut og kommer uthvilt inn til denne kampen. Forventer en tett, jevn og intens kamp, som de fleste tidligere oppgjørene har vært. De 3 siste oppgjørene har endt med 3-2 seier til Inter og to 2-2 kamper. Klisjeen om at ett derby lever sitt eget liv gjelder virkelig her. Det er spørsmålstegn til hvordan lagene vil stille opp, om Spalletti kjører inn Rafinha i en offensiv rolle som han gjorde sist kamp eller kjører mer defensivt sikkert. Det blir en trenerduell mellom en pragmatisk Spalletti som tenker veldig taktisk mot en fyrrig Gattuso som kjører mer på motivasjon og innsats.

Det forventes mange kort til denne kampen som det alltid gjør, og Brozovic er en typisk spiller som får se gulfargen iløpet av 90 min. Sentralt på midtbanen kommer det til å bli ekstremt intenst og tett, og med en så temperamentsfull kroat som Brozovic der inne kommer det til å smelle. Har bare 4 kort så langt i år, men de 3 siste sesongene har han samlet på seg 7 kort hvert år.

Man får fine 4.20 på Unibet på at Brozovic får kort, og det spilles

Jeg går også for en cornerspill på AC Milan. Under Gattuso er de ett meget direkte og fremoverrettet lag, til denne kampen kommer de til å være proppfulle av motivasjon og prøve å true Inter sin forsvarslinje så ofte som mulig. Sist hjemmekamp mot Chievo hadde de 10 cornere, mot Arsenal i EL på hjemmebane hadde de også 10, i tillegg til 11 mot Sampdoria. Med spillere som Calhanoglu som har funnet skuddfoten og Suso som ikke tviler men slår innlegg eller går for skudd på første mulighet er det gode muligheter for å skape ting inne i boksen, i tillegg til en Patrick Cutrone som løper på absolutt alt. Sist lagene møttes i cupen under Gattuso sin ledelse fikk de 13 cornere, men kampen gikk dog til ekstraomganger.

Jeg spiller AC Milan over 5.5 hjørnespark til 1.89 hos Unibet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s