Eliteserien – Topper og Flopper #3

Av: Andreas Byhn
Twitter: AHBryhn

Topper

  1. Strømsgodset: Ikke akkurat kamprelatert da Godsets bortekamp mot Tromsø ble avlyst. Den offentlige bekreftelsen kom vel ikke før 15 minutter før kampstart, noe som da gjorde at MANGE Godsetfans som hadde tatt den lange turen og brukt penger på  hotell, tur opp/ned, kamp, ikke fikk se ETT eneste minutt med fotball. Men hva svarer Godset med? JODA, de gir ALLE som var med på bortetur til Tromsø, muligheten til å være med mot Molde PÅ DERES regning. Det er så fantastisk og det koster litt for klubben, men fy så fint det er som supporter å vite at det faktisk settes pris på av de som styrer og steller. Jeg gir Strrømsgodset Toppfotball terningkast 8 for håndtering av en situasjon hvor det ikke skulle mye til for at den skulle ta fyr. Vil gjerne oppfordre Brann til å gjøre i hvert fall noe liknende for de som dro den lange turen til Trøndelag og kampen mot Ranheim, men som ei heller fikk oppleve fotball.

 

  1. Sam Johnson:  Etter lang, lang tid (kan vel egentlig si post-Vidar Örn) så virker det som Vålerenga har funnet spissen de har søkt etter. Den liberianske spissen, som før han var 22 år gammel, spilte i lavere divisjoner og som fikk sitt gjennombrudd i Djurgården i 2015 og kanskje enda mer i 2016, før ferden gikk videre til Kina har tatt Eliteserien med storm. En meget god åpningskamp hvor han ble tungen på vektskåla mot KBK, og nå denne runden mot Odds. Var fram til han gikk av etter 80 minutter en konstant måltrussel. Men han viste fram mer enn bare målscoreregenskaper, han var en veldig god targetmann da han fikk tak i det som kom, eminent feilvendt og til å holde forsvarer feilvendt, samtidig som han viste frem decent linkupspill, som vist ved forspillet til 2-1scoringen. Et meget, meget trivelig bekjentskap jeg tror vi kan få nyte mye fra i 2018

 

«FLOPP»

  1. Dag Eilev Fagermo: Laget hans gjør egentlig en helt grei bortekamp i Oslo en sen søndagskveld. Men ser Fagermo samme kampen som oss andre? Han påstår at Odds gjør en god kamp og fortjener å få mye mer ut av kampen, i tillegg til at de i verste fall spiller en jevn kamp med Enga. Mener NOEN andre det? Sier han det KUN for å skape PR, eller er det her faktisk noe han faktisk står for? Vålerenga vant helt fortjent. De vinner 2-1, bommer straffespark og styrer kampen ellers. De vinner alt av statistikker (ikke at det betyr noe, men her så faktisk undertegnede matchen også, så de bare underbygger mine synspunkter).

 

  1. Rosenborg: For andre uken på rad er de på min «Flopp»-liste. Denne uken spilte de hjemme mot fjorårets absolutte overraskelse, KBK, og de klarte seg bare HAKKET bedre enn forrige helg. Kommer under 0-1 etter snaut 10 minutter, etter mål av Bamba. Dette er et resultat som holder seg til pause. Så kommer Rosenborg tilbake og går opp i ledelsen 2-1 etter mål av Anders Konradsen og Samuel, begge mål kommer i første 10 minuttene av 2.omgang. Bendik Bye scorer det som blir målet som gir KBK poenget PÅ Lerkendal. Verst av alt her er om Daouda Bamba hadde hatt bedre fotballIQ så burde KBK tatt alle 3 poengene da han kommer på kontring på overtid og går for avslutning. Men hadde han hatt fotballIQ og ikke bare tunnelvision så hadde han sett Sondre Sørli og Bendik Bye som han kunne sendt på blank med en enkel pasning på tvers. Men uansett. RBK har ETT poeng på 2 kamper. Heldigvis for Eliteseriens underholdning kanskje da det holder litt av spenningen oppe enda. Men det er grusomt av RBK og det må steppes opp. Fort

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s