Eliteserien Fantasy | Disse stiger i pris før 3.runde

AURS-DA-BRO.JPG

Spiller som steg i natt (nåværende pris) – Neste Kamp:

  • Tamm (5.6m)  – Vålerenga (H)
  • Aursnes (6.2m) – Tromsø (H)
  • Kabran (6.6m) – Sandefjord (H)
  • Skålevik (6.6m) Strømsgodset (B)

 

Nedenfor ser du spådommene for prisstigninger før runde 3. I kolonnen helt til høyre ser du antall spillere som har byttet spilleren inn denne runden ( Oppdatert Mandag 21:00).

Forsvarere

Spådd prisøkning Spiller Pris
 0.1-0.2 før 3.runde 5,5 975
 0.1m før 3.runde 5,6 668
 0.1m før 3.runde 5,1 638

Tre av de største poengsankerne i løpet av de første to rundene. Wormgoor med sin ene runde sanket solide 15 poeng etter straffescoring, rent bur og 3 bonuspoeng. Sarr har vært solid og kan bli en bonusmagnet om han fortsetter det gode spillet, han var også veldig nære scoring denne runden. Prisen til Tamm ser ut til å appellere mer til spillere sammenlignet med Tollås Nation som står med ett poeng mer enn. Med flere bytter inn og lav eierandel, tror vi han kan stige ytterligere 0.1m i løpet av de neste 10 dagene.

Midtbanespillere

Spådd prisøkning Spiller Pris
 0.2m før runde 3 6,2 1555
 0.1m før Runde 3 6,6 761
 0.1m før Runde 3 7,6 447

Fredrik Aursnes har levert så til de grader de to første rundene i Eliteserien. I en mer offensiv rolle på midtbanen, og førstevalg fra ellevemeteren, er han en spiller man MÅ HA på sitt lag. Han steg 0.1m før runde 2, og ytterligere 0.1m natt til i dag. Ut i fra aktiviteten på «overgangsmarkedet» tror vi han kan stige opp mot 0.3m totalt før runde 3. Kabran var en

Angrepsspillere

Spådd Prisøkning Spillere Pris
 0.1m før GW3 9,0 897
 0.1-0,2m før GW3 8,5 711
 0.1m før GW3 6,0 474
 0.1m før GW3 10,1 455
 0.1m før GW3 8,1 435

Det ser ut til å være mange angrepsspillere som kan stige i pris de neste dagene. Minst sikre er vi på Brustad, men med hjemmekamp mot Tromsø og  Amang usikker ser han ut til å bli en populær spiller på «overgangsmarkedet» den neste uken. Markus Pedersen er høyaktuell med sin pangstart på sesongen, og ikke minst en dobbelrunde som kommer snikende.  Start møter Sandefjord på hjemmebane i neste runde, og billige Floki kommer garrantert til å stige i pris allerede om en dag eller to.

Sam Johnson har imponert i sine to første kamper i Eliteserien. Med to scoringer og en solid poengfangst ser han ut til å ha havnet på radaren til flere. Med lav eierandel og så mange bytter inn, tror vi han kan stige opp i mot 0.2m i løpet av landslagspausen. Målsniken fra liberia kan fort bli en mann man må ha på laget, men Vålerenga møter relativt tøff motstand i de 4 neste rundene.

Ranheim, Sandefjord, Tromsø og dobbelrunde mot Start og Brann. Ohi Omoijuanfo har et knallgrønt program de neste fire rundene. Har man råd til å ikke ha Ohi på laget?
Kommer sannsynligvis til å stige i pris før den neste runden, men han er allerede eid av 25.3% av spillerne på spillet.

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s