Serie A preview – serierunde 29

Nok en interessant runde ligger foran oss i italiensk fotball. Juventus har dratt fra på toppen av tabellen, hvor de har utnyttet seg av Napoli sine feilsteg. Leder nå med 4 poeng. Kampen om 4. plassen er veldig åpen hvor ett AC Milan i storform jakter noen få poeng bak Lazio og Roma. Nedrykksstriden er ekstremt jevn med bare 2 poeng ned fra plass 14 til 18. Her kommer mine utvalgte oddstips for runden:

 

18. mars: SAMPDORIA – INTER, kl 12:30

Inter hang ganske bra med mot Napoli sist selv om de blåhvite nok sto for de beste sjansene i en kamp som endte 0-0. Etter deres svake form den siste tiden har de falt ned på 5. plass, 4 poeng bak Roma som innehar 3. plassen. 2-7-3 på siste 12 kampene, og de 2 seirene kom på hjemmebane mot lag som Bologna og Benevento. Spalletti er under press og har uttalt at han ikke kan gjøre det noe bedre for kvaliteten i laget hans strekker ikke til. Slike uttalelser vil bare skape enda mer utrygghet i spillergruppen.

Sampdoria gikk på ett stortap sist med 4-1 mot Crotone. De er ett merkelig lag hvor de ser ut som et helt annet lag på bortebane, har 3-3-7 der og taper ofte med store sifre. På hjemmebane er de det tredje beste laget i ligaen med 10-2-2. Storlag som AC Milan og Juventus er blitt slått der, samt uavgjort mot Roma. De har enorm selvtillit på hjemmebane og kommer til å løfte seg nå når nok ett storlag kommer på besøk på deres tette og intime stadion.

Jeg har tro på Sampdoria til denne kampen. Hjemmeformen er en stor faktor, og Inter har ikke vunnet på bortebane på de 5 siste forsøkene. Icardi er tilbake fra skade men har fått lite å jobbe med, for det offensive spillet til Inter sitter ikke. Spillere som Perisic og Candreva er helt ute av form. Jeg tror Sampdoria har gode muligheter mot ett skjørt Inter og spiller Sampdoria +0.5 til 1.83 hos BET365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s