Champions League – Onsdag

champions league cup 1920x1080 wallpaper_www.miscellaneoushi.com_61

Besiktas – Bayern München (0-5)

Bayern München knuste stakkars Besiktas med hele 5-0 hjemme på Allianz Arena og
utgangspunktet før returoppgjøret er så godt som umulig. Vanligvis er en bortekamp mot Besiktas vanskelig, da det er litt av en heksegryte å spille i. Foran denne kampen er det nok lite eller intet håp for tyrkerne og det meste handler om å komme seg igjennom kampen. Besiktas kjemper om ligatittelen og er 3 poeng bak Galatasaray som leder. Det er usikkert hvor mye de vil ofre for å få til et resultat her.

Bayern på sin side har vært helt suverene etter at Jupp Heynckes gjorde sitt comeback, leder ligaen med 20 poeng og er totalt overlegne hjemme i Tyskland, i helgen vant de 6-0 over Hamburger SV. Det er usikkert hvor mye lagene legger i denne kampen og egentlig håpløst å komme med tips for utfallet. Bayern er klare favoritter og om de vil vinner de denne kampen med et par mål. For all del gøy for Besiktas å få et av Europas beste lag på besøk, men nå er den hjemlige serien viktigst.

Barcelona – Chelsea (1-1)

Kveldens høydepunkt kommer utvilsomt på Nou Camp. Barcelona – Chelsea har nærmest blitt som en klassiker å regne i Champions League sammenheng. Det er gått hele ni år siden vår norske dommer Tom Henning Øvrebø nærmest ble kjeppjaget av Didier Drogba på vei mot tunnelen på Stamford Bridge, etter at Andres Iniesta sendte Barcelona videre til Champions League finale somde endte med å vinne. Tre år senere fikk Chelsea sin revansje da de beseiret Barcelona i semifinalen.

Engelskmennene fullførte også de med å vinne turneringen.
Nå møtes de til returoppgjør i Spania og Barcelona har ikke bare fordel av hjemmebane, de spilte 1-1 i første kamp og har med det et bortemål som kan komme veldig godt med. Chelsea må frem på banen for å score mål viss ikke er tre av fem engelske lag allerede ute av Champions League. I den første kampen viste Chelsea styrke og var fullt på høyde med katalanerne, som omtrent ikke hadde skapt en målsjanse før danske Christensen mistet hode og forærte Lionel Messi 1-1.

Hjemme i England kjemper London laget en kamp for og komme topp fire. Laget er nå på en femte plass og det er på langt nær like god harmoni som på samme tid i fjor. Antonio Conte sin fremtid i klubben er usikker men i denne kampen vil han garantert prøve å mane sine gutter til innsats for å ta sin største skalp som Chelsea manager.
Barcelona har god kontroll på La Liga tittelen og det virker som de hever nivået når de må. Kampen i England var under pari fra Barcelona og de var småheldige som fikk med seg et uavgjortresultat.

Inngangen til denne kampen kommer til å være litt annerledes og de vil prøve å lokke Chelsea frem på banen for å få gunstige brudd. Er ikke Chelsea nøyaktige nok vil de ble straffet hardt og de regjerende mesterne i England må vise nøyaktig hvorfor de er nettopp det om de skal ha håp om avansement. Barcelona er klare favoritter før kampen, men Chelsea har en slu rev på trenerbenken som har tryllet før. Chelsea kan slå Barcelona i en enkelt kamp og engelskmennene kommer til Camp Nou i god tro.

Skribent: Sindre Slethei
Twitter : SSlethei

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s