Tabelltips : Sandefjord Fotball

SANDEFJORD – 16.PLASS

Av Bjørnar. Twitter: Bjornar_Odds

  Sandefjord rykket ned sesongen 2015, for og så rykke direkte opp igjen etter sesongen 2016   sammen med Kristiansund, 2017 var altså deres første år tilbake i Eliteserien etter nedrykket.   Før sesongen 2017 ble de dømt til å havne på jumboplass av nesten samtlige medier, dette   motbeviste de, og havnet på en meget godkjent 13. plass.

 Foran årets sesong er også Sandefjord nedrykksdømte, og det med rette. De har mistet   trenerprofilen Lars Bohinen, og fått inn Magnus Powell. Han ble signert på slutten av januar, og   har dermed fått veldig kort tid til å jobbe med laget. Han har uttalt at han kommer til å fortsette   med 3 bak som Bohinen innførte i klubben, noe han selv ikke har noe erfaring med.

  Laget har slitt veldig med skader, blant annet to beinbrudd, hele sju spillere har vært ute , og har   ikke fått spilt fotball før nå. I treningskampene har de slitt veldig, blant annet et 6-1 tap for   Mjøndalen. Selv om dette kun er trening virker det ikke meget lovende.

 Powell har også uttalt at han fortsatt ønsker spillere som passer inn i systemet, noe som betyr   at han ikke har helt troen på spillerne som allerede er i troppen. De har signert Pontus Engblom   som ble en flopp i Strømsgodset.  Dette kan være en bra signering, men det betyr også at enten   Flamur Kastrati , Andre Sødlund eller Pau Morer må vike for at han skal få en plass på laget. Ser   nesten ikke at det skjer, Engblom har også til gode og vise at han duger på høyeste nivå. På   keeperplass har de fått inn Eirik Holem Johansen, som vil utfordre den VM-aktuelle islendingen   Ingvar Jònsson om keeperplassen. Dette er kanskje posisjonen på banen på de er best rustet,   sammen med angrepet. Både forsvaret og midtbanen ser svake ut, spesielt på benken og i   troppen generelt om det skulle bli noen skader, noe som alltid vil forekomme.

Sandefjord sesongdebuterer mot Molde borte på Aker Stadion 11. mars.

Forventet startellever – 3-4-2-1

Ingvar Jònsson

Christer Reppesgård Hansen
Lars Grorud
El-Hadji Gana Kane

Joackim Olsen Solberg
Enric Vallès
Håvard Storbæk
Viktor Demba Bindia

Andrè Sødlund
Flamur Kastrati
Pau Morer

Nøkkelspiller : Pau Morer

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s