Serie A preview – serierunde 28

Forrige runde ble preget av Davide Astori sitt dødsfall, noe som gjorde at mange kamper ble utsatt. Nå er fotballen tilbake igjen, hvor det er ekstremt tett i topp og bunn. Juventus har begynt å snike seg innpå Napoli som gikk på en storsmell sist mot Roma med 4-2 tap på hjemmebane, mens 4 lag over Crotone på nedrykksplassen ser seg nervøst bakover.

 

CROTONE – SAMPDORIA, 11. mars, kl 15:00

Det har tettet seg til ekstremt i bunnen, hvor Crotone jakter på lagene over seg. De ligger foreløpig på 18. plass og nedrykk, men er bare 2 poeng opp til sikker plass. Spilte en kaoskamp sist hjemme mot SPAL, en viktig kamp for nedrykksstriden. 3-2 tapet der gjorde at SPAL overtok dem på tabellen. Men de har vist gode takter før det med 1-1 mot Atalanta og 1-1 mot Inter.

Sampdoria fortsetter å imponere og ligger på 6. plass, kriger om den plassen sammen med AC Milan. Vant hjemme sist mot Udinese med 2-1, er ekstremt sterke hjemme med 10-2-2, andre best i ligaen. Borte er det mye tyngre med 3-3-6. Quagliarella fortsetter å putte scoringer, og når han ikke scorer leverer også Zapata målpoeng, noe han gjorde mot nettopp Udinese sist kamp.

Jeg tror på scoringer i denne kampen. Crotone er ett lag som spiller direkte og aggressivt i sin 4-3-3, noe man særlig så sist i 3-2 tapet mot SPAL. Selv i en så viktig kamp for nedrykk åpnet de opp for en åpen kamp. Inntredenen av Benali og Ricci har tilført offensiv tyngde, samt at spissen Budimir har begynt å levere igjen. De har innsett at de må vinne kamper for å kunne holde seg unna nedrykk. De vil sannsynligvis gå inn i denne kampen med tro på at de kan slå ett større lag, noe de har vist tidligere. Med tanke på Samp sin borteform vil de ha trua. Sampdoria har spilt en del målrike kamper mot lag lenger nede på tabellen, tapte 3-2 mot Benevento og spilte 2-2 mot Cagliari. Skal mye til for at de også ikke scorer med deres formspillere i front.

ODDSTIPS: Over 2.5 mål i kampen til 2.09 hos Bet365

 

INTER – NAPOLI – 11. mars, kl 20:45

Napoli gikk på ett meget tungt tap sist hjemme mot Roma. Når de jakter på en Scudetto er det tungt å lekke såppas bakover at de taper 4-2 mot Roma på San Paolo. Skal sies at Roma var meget effektive og fikk noen heldige mål, og Napoli eide det meste av spillet og skapte et stort antall sjanser. Likevel legger det press på Napoli som har nok en vanskelig kamp foran seg.

Inter har begynt å ta flere poeng i det siste, men Spalletti sitt lag ser ikke like solide ut som i starten av sesongen. Imponerte ikke i seirene mot Benevento (2-0) og Bologna (2-1) på hjemmebane, men har så mye kvalitet i laget at de greide å ta poengene. Har hatt en lang pause nå ettersom Milano-derbyet ble utsatt, og meget viktige Icardi er tilbake på spissplassen, ekstremt viktig for deres offensiv. Spørsmålet er i hvor god kampform han er i etter lenge ute.

Selv med tapet sist er Napoli i god spillemessing form, er uten Europa-spill og laget bør være i god fysisk form. Før tapet sist hadde de 10 seire på rad. Jeg tror Napoli har gode sjanser her mot ett Inter som er forventet å være offensive her på hjemmebane, noe som kommer til å passe Napoli bra. De henger ofte ikke sammen som lag og når ting går mot de har de vansker for å kjempe seg tilbake. Jeg tror at ett temposvakt Inter-forsvar vil få problemer med en Mertens og Insigne som er i god form. Bortekamper passer Napoli sin stil meget bra, står med 12-1-0 så langt på bortebane, best i ligaen.

ODDSTIPS: Napoli vinner til 2.10 hos CoolBet

 

Skribent: Samuel Myrbostad
Twitter: @fotballinho

 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s