Sesongspill toppscorer – Eliteserien 2018

Sesongspill toppscorer – Eliteserien 2018

11. mars sparker Eliteserien i gang, hvor alle lag går inn med nye muligheter og blanke ark. Som vanlig har nye signeringer ankommet Norge, mange med store forventninger til seg. Det forventes også at de etablerte toppscorerne fra i fjor skal fortsette målformen i årets sesong. Her kommer noen oddstips og tanker rundt toppscorer-spill på lag i Eliteserien.

BENJAMIN STOKKE – Kristiansund

Benjamin Stokke fikk virkelig sitt gjennombrudd i fjor med 10 scoringer i Eliteserien. I ett nyopprykket Kristiansund-lag imponerte han med smartness i boksen, fysikk og en dødelig venstrefot. I KBK sin nye 4-3-3 formasjon er han den soleklare spissen på topp som skal prøve å skyte KBK til fornyet kontrakt nok en gang. Han har fremvist målscorer-egenskaper som KBK kommer til å spille på ved å fore ham pasninger fra vinger som Gjertsen og Bamba. Han er sjelden skadet, spilte alle 30 kampene i fjor.

Mendy som ofte spilte i topspann med han på topp i fjor scoret 9 mål, men har nå dratt fra klubben. Bamba som scoret 7 mål i fjor fra spissplass ser ut til å ta en høyrekant, hvor han fort han fort roteres med Bendik Bye gjennom sesongen. Sverre Økland tok straffene i fjor, men han sliter med skader og har kanskje ikke fast plass på laget lengre. Med en så god fot som Stokke har er det meget sannsynlig at han skal ta dem denne sesongen.

Jeg synes det er mye som taler for at Benjamin Stokke blir toppscorer i KBK og legger ett spill på han. Eneste som kan tale imot er en overgang til sommeren, men det skal en del til for at det skjer når de har avslått store bud i vinter og virkelig trenger han i kampen om nedrykk.

ODDSTIPS: Benjamin Stokke scorer flest mål for Kristiansund i turneringen til 1.90 hos Unibet.

THOMAS LEHNE OLSEN – Lillestrøm

En av de største spisskometene forrige sesong var Thomas Lehne Olsen, hvor han nettet 11 ganger i fjor for Tromsø. Det var litt bedre enn de 8 han banket inn året før. Nå skal han prøve å gjenskape scoringsformen i Lillestrøm.

Han er en spiss som vil passe meget bra i Arne Erlandsen sin spillestil med to på topp. Med sine kvaliteter til å løpe i bakrom vil han passe bra sammen med targetspissen Gary Martin som gjør en meget god jobb i å binde opp motstandere med sin arbeidskapasitet. Mange ser på LSK som ett defensivt lag, men i fjor sier statistikken at de hadde flest avslutninger i ligaen. De spiller en direkte fotball som passer perfekt for Lehne Olsen som vil få mange av de samme arbeidsbetingelsene som han hadde i Tromsø.

Foreløpig ser det også ut som om Erling Knudtzon er forespeilet en kantrolle, noe som gjør et spill på Lehne Olsen enda mer spennende. Selv ved å ha spilt spiss mesteparten av tiden i fjor nettet Knudtzon 3 mål mindre enn Lehne Olsen. Gary Martin kan også levere noen scoringer, men han er mer avhengig av innlegg i boksen.

Mye penger er blitt brukt på å få Lehne Olsen til LSK, og forventningene er at han skal nå tosifret antall igjen. ODDSTIPS: Thomas Lehne Olsen scorer flest mål for Lillestrøm i turneringen til 2.25 hos Unibet.

Skribent: Samuel Myrbostad
Twitter: @fotballinho

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s