Oddstips: Brighton v Arsenal

Meget knapt med tid i dag, så analysen blir noe kortfattet. Men skal prøve å få ned noen ord.

Brighton kommer fra en 4-1 seier mot «liga-kollega» Swansea. Av det jeg har sett av Brighton virker angrepet meget habilt, til å være et lag på nedre halvdel. Pascal gross og Izquierdo kan lage trøbbel for de fleste forsvar i ligaen. Det har også gitt seg utslag i en 6-streak uten tap.

Arsenal kommer som de fleste sikkert har fått med seg, rett fra en to-runders rundjuling av City. Personlig synes jeg Gunners har fått litt vel mye ris av Tv-eksperter/ sofaeksperter. City er bare så astronomisk gode at det nesten er umulig å demme opp for.

Dette her er en såkalt must-win for Wenger sine skadeutsatte kjeks. Av en eller annen grunn har jeg inntrykk av Gunners ofte mobiliserer når det ser som mørkest ut. Det tror vil skje i dag. Med offensive gullgutter som Auba og Miki, skal det være mulig å få hull på den berømte byllen. På en annen side, er Arsenal sitt forsvar alltid sårbart og  tror fort Brighton fort kan kontre inn et mål eller to.

Jeg ser for meg en kamp der Arsenal prøver å tre seg igjennom i midten, der Brighton forsøker å hugge på kontringer. Synes ikke noen av lagene har imponerende forsvar og tror på mange mål. Oddsen vi får servert er meget spiselig in my humble opionion.

Mitt spill blir derfor: over 2.5 mål @ 1.83 6 u hos pinny.

Lykke til ved rygg!

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s