Oddstips: Deportivo v Eibar

Publiserer denne dagen før, da jeg ikke tørr å vente lenger mtp på oddsendringer. Dagens innlegg tar oss til Galicia der Deportivo de la Coruña tar i mot baskerlaget Eibar.

Her synes jeg vi har funnet et meget pent spill. Skjønner ikke mye av oddsen. Om det faller på min vurderingsevne, eller om det er noe substans i påstanden, gjenstår å se.

Morgendagens hjemmelag har slitt enormt i det siste. I midtuken ble det et saftig 3-0 tap borte mot Getafe. Deportivo så meget puslete ut, spesielt fremover i banen. Kjemien og kvaliteten, virker helt fraværende på den så mye omtalte siste tredjedelen.

AC Milan-legenden Seedorf ble utpekt som redningsmann for et depor på gygende grunn. For å være litt moderat av meg, så kan man vel si at det ikke har vært en suksess. Min nordnorske halvdel vil derimot skrive » det har vært  fette dårlig» lang vei. Depor har faktisk ikke puttet ballen i nettet under ledelse av Seedorf. Nederlenderne har en enorm oppgave foran seg, og for å være ærlig har jeg liten tiltro til prosjektet.

Som jeg har skrevet før, Eibar er ligaens askeladd. Laget fra baskerland ligger foreløpig på en imponerende 7-plass. De jakter Villareal og Sevilla, og denne kampen må vinnes hvis man skal holde liv i den drømmen.

Eibar er et meget habilt bortelag. På de 6 siste kampene har de bare tapt en kamp ( mot Celta Vigo) Den suksessen er understøttet av en god defensiv trygghet. På en annen side har de slitt litt med å få ballen i nota. Dette skyldes nok skaden på Sergi Enrich. Personlig så har jeg sansen for erstatter Charles, og tror han skal kunne holde mål, bokstavelig talt, mot ligaens mest håpløse forsvaret- 56 baklengs så langt!

Bare for å illustrere forskjellen fra lagene:  Eibar har hentet 30 poeng på de siste  15bkampene, Deportivo har i samme periode hentet hele 7 poeng…

Av det jeg har sett av lagene og hva statistikken tilsier, så er 1.92 på Eibar dnb meget spillbart. Mitt spill blir da derfor: Eibar dnb @ 1.93 9 eneheter hos pinny.

Lykke til ved rygg!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s