Betting preview Serie A – serierunde 27

 

Det er klart for serierunde 27 og mange store kamper står for døren. Lazio tar imot Juventus, høytflyvende Napoli tar imot Roma og det er klart for ett brennhett derby i Milano. Med 12 kamper igjen av ligaen begynner det virkelig å dra seg til i både topp og bunn. Her kommer mine utvalgte oddstips for runden:

04.03 – BENEVENTO – HELLAS VERONA, kl 15:00

Benevento har kriget seg til noen seire de siste kampene, men de ligger fortsatt 11 poeng bak sikker plass etter den forferdelige starten de hadde på sesongen. De holdt ganske bra imot i store deler av kampen sist mot Inter men tapte tilslutt 2-0. Hellas Verona fikk en ekstremt viktig og overraskende seier mot Torino med 2-1. Trener Pecchia fortsetter i trenerstolen foreløpig nå som de har begynt å kjempe seg opp mot sikker plass.

Benevento har ikke gitt opp selv om de ligger et godt stykke etter på tabellen, og særlig på hjemmebane har de hentet poeng. På en intim stadion med ett entusiastisk publikum i ryggen har de 3-0-1 på de siste 4 kampene. Crotone ble slått der 3-2 sist med en sein overtidsscoring. Inntogene av rutinerte Sandro på midten og Diabate på topp har gitt laget ny giv. De satser mye offensiv for de vet at de ikke har mye å tape, de må begynne å vinne kamper, noe som fører til mange åpne kamper. 9 av de siste 11 hjemmekampene har endt med 3 scoringer eller mer. Hellas Verona har også begynt å bli desperate og satse mer offensivt ved å bytte mellom 4-4-2 og 4-3-3, de slo blant annet Fiorentina på bortebane med 4-1 for ikke mange kamper siden.

Jeg har tro på en åpen kamp her og spiller over 2.5 mål til 1.86 hos BET365

 

04.03 – CHIEVO – SASSUOLO, kl 15:00

To lag i meget svak form møtes her på Bentegodi. Chievo har 1-2-7 på de siste 10, fikk en ekstremt viktig hjemmeseier for to runder siden mot Cagliari. Sassuolo sliter like tungt og ligger 2 poeng bak Chievo, ble knust av Lazio med 3-0 forrige serierunde. To lag som sliter veldig med scoringsformen dette, Chievo med 23 mål på 26 kamper denne sesongen, 2 mål på de siste 5. Sassuolo har scoret minst i hele ligaen med 15, det er 3 mindre enn Benevento som er plassert soleklart sist på tabellen. 1 mål er scoret på de siste 5 kampene.

Forventer en nervøs kamp mellom to lag som ligger å vaker like over nedrykksstriden, ingen av lagene vil være veldig misfornøyd med uavgjort. Inglese er usikker foran kampen, det vil være tungt for Chievo og ikke ha med seg sin toppscorer. Berardi er også ute for Sassuolo med suspensjon. Selv om han ikke har prestert veldig bra i år er han en av de som kan skape noe fremover. Det omvendte oppgjøret mellom lagene endte 0-0.

Jeg tror på en målfattig kamp og spiller Under 1 scoring til pause til 1.70 hos Unibet.

 

04.03 – AC MILAN – INTER MILAN, kl 20:45

Det er klart for nok et Milano-derby, hvor situasjonene i de to klubbene er helt snudd på hodet. AC Milan startet sesongen meget svakt under Vincenzo Montella, selv med spillerkjøp på over 200 millioner euro slet de med å prestere. Samtidig fikk Inter en fantastisk start og ledet tabellen en stund. Nå er det meste snudd på hodet, AC Milan går inn i dette oppgjøret med mest positivitet etter at Gattuso har snudd skuta med 6-1-0 på de siste 7 kampene, mens Inter nå har tapt en del på forspranget og ligger 7 poeng foran byrivalen.

AC Milan kommer fra en sterk seier mot Roma med 2-0 på Stadio Olimpico, og på den samme banen slo de Lazio i Coppa Italia-semifinalen i midtuka etter straffesparkkonkurranse. Gattuso har fått dette AC Milan-laget til å spille mye mer direkte, samt arbeide knallhardt for hverandre og være mer fokuserte i forsvar. De enorme jubelscenene etter seirene deres i det siste tyder på at lagmoralen er stor.

Minuset kan være slitasjen etter 120 tunge minutter når de skal møte ett uthvilt Inter. De blåsvarte har fått litt pusterom etter seire mot Benevento og Bologna. Selv om de har slitt over den siste perioden taper de sjelden, har bare tapt 3 ganger i år men dog spilt 9 uavgjorte. De har en stall som må sies å være sterkere enn AC Milan sin med spillere som Icardi, Perisic, Skriniar og Rafinha, men det gjelder å få laget til å fungere sammen. Icardi har vært ute en stund med skade, håpet er at han skal bli klar til denne kampen.

Det omvendte oppgjøret denne sesongen var ellevilt med en 3-2 seier til Inter etter en Icardi-scoring på overtid og 8 gule kort. Det er aldri lett å spå disse kampene som lever sitt helt eget liv, men jeg heller mot AC Milan til denne kampen med den formen de er i, de har forløst så mye energi i det siste at de kommer til å gå inn i denne kampen med hodet først uten noe å frykte.

Mitt spill blir AC Milan +0 til 1.75 hos BET365.

 

Skribent: Samuel Myrbostad
Twitter: @fotballinho

Leave a Reply