Klar for VIP-kamp på Emirates!

arsenal_stock142

I går tok vi en liten prat med den særdeles dyktige vinneren av vår Fantasy-liga, Erik Pedersen. Han har vært helt i toppen fra starten av sesongen, og satser nå på avslutte med en vanvittig topp 100-plassering i totalen!


Fortell litt om deg selv
-Jeg er 29 år. Født og oppvokst i Trondheim, og bor nå i bydelen Risvollan i Trondheim.

Hva driver du med om dagen?
-Dagene går med til jobb og familieliv med to barn. Full fart fra morgen til kveld 😀

Hvordan ser en perfekt helg ut for deg?

-Ei perfekt helg tilbringes sammen med familien. I tillegg til lek og morro med kidsa inneholder ei perfekt helg fredagstaco, full runde i både Premier League og Eliteserien, verdenscup i langrenn på TV, treningstur på ski på lørdagskvelden, felles frokost på søndag. Prikken over i’en er storkamp på Lerkendal på søndagskvelden med RBK-seier. Alt avsluttes med fotballkveld på TV, med påfølgende fantasydiskusjoner med min bedre halvdel.

double-winners-box.jpg
Erik valgte Emirates Stadium og Arsenalkamp da han fikk velge fritt mellom de gjenværende kampene i Premier League! Kanskje ikke så rart når de 

Hvor lenge har du spilt FPL?
-Det her er mitt andre år med FPL. Har spilt Eliteserien Fantasy (tidligere Tippeliga Manager) i fire år.

Var du godt forberedt før sesongstart, hvordan?
-Hadde en god dose utkast før jeg endte opp med det laget jeg gikk inn i sesongen med. Prøvde å finne en god miks på laget ift kampprogram til de ulike lagene i starten. Endte opp med å svi av wildcard i runde 3, for å hoppe på de riktige togene/trendene. I sesongforberedelsene bruker jeg en del tid på podcaster (Wildcard FC og Fantasyrådet for å nevne noen), tips på nett fra diverse hold og ulike utkast i excel hvor kampprogram plottes inn.

Hvilke bytter er du mest/minst fornøyd med til nå denne sesongen?
Mest fornøyd med å få inn Salah såpass tidlig som jeg gjorde. Minst fornøyd med å ha Aguero tidlig i sesongen, når Pep var stor på rulleringen. Har ikke hatt Aguero/Jesus siden.

Hvordan er ståa per dags dato? Klarer du topp 500? Bedre?
Per dags dato ligger jeg på 311 plass. Målet før sesongen var topp 10 000. Nå går jeg for topp 100.

Hva er din beste plassering fra tidligere år?
Kom innenfor topp 25 000 i fjor. Var egentlig veldig fornøyd med det, og trodde det skulle bli vanskelig å toppe det i år. Så feil kan man ta.

Favorittklubb? Har du hatt mange fra favorittlaget inne på laget denne sesongen?
Hjertet mitt banker i sort/hvitt, og mitt ubestridelig favorittlag er Rosenborg. Når det kommer til engelsk fotball er jeg relativt nøytral. Så jeg er ikke veldig farget av dette når jeg setter opp lag. Tror definitivt dette er en fordel. Nå skal det sies at både kona og flere av mine kompiser følger United tett, så er nok litt farget av dette.

Hvilken formasjon foretrekker du? 
Er ikke knyttet opp til noen formasjon egentlig. Alt avhengig av hvilke lag og spillere som er i form, kampprogram osv. Men laget bygges opp etter 3-4-3 og 3-5-2. Men det varieres en del.

Hvorfor har det gått så bra denne sesongen?
Brukte wildcard tidlig, så klarte å hoppe på de rette formspillerne da. Utover dette har jeg stort sett fulgt trendene, planlagt godt og fått på formspillerne tidlig.

Hvilken kamp skal du på, hvorfor akkurat denne?

-Jeg og kona (som er like fantasy og fotballinteressert som meg) skal på Arsenal – Man City. Dette var den gjenstående toppkampen som fristet mest. Mens jeg skriver nå så har flyet akkurat landet på Gatwick i London. Kampen er i morgen kveld.

Så da er det bare å takke TippeNett og Feelbet for konkurransen. Vi gleder oss til kamp fra VIP-tribunen på Emirates. 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s