Oddstips:Hawks v Pacers

God kveld bettingfolk! Sist innlegg endte med røde tall og halen mellom beina. Vi har marginer som går i mot, som gjør at vi ikke drar med oss en god slump med enheter, men sånn er det i blant.

Dagens investering tar oss til Atlanta, der Hawks tar i mot et Pacers lag i dytten.Vi får servert en fin linje på Pacers i dag. Og skjønner ikke hvorfor den er satt som den er.

Hawks er som jeg skrev for en ukes tid siden ,meget tynt suppe.  De har også i mellomtiden kvittet seg med Ersan Ilyasova. Det begynner å bli lovlig tynn bredde nå, og mye faller på den tyske ballkunstneren Dennis Schroder. Jeg tviler på han kan bære dette laget kamp etter kamp. Så god er han rett og slett ikke! Waivingen av Ilyasova indikerer enda sterkere på at det skal tanke. For dere som ikke leste sist innlegg- tanke, betyr at man taper kamper med vilje form å bedre mulig i draft-lotteriet.

Årets draft-klasse ser meget sterk ut. Blant annet det slovenske vidunderbarnet Luka Doncic. Jeg spår at han går som nummer 1, og man kan skjønne at Hawks vil ha et lodd i kampen om stortalentet.

Hawks står med usle 13 seire på hjemmebane og 5 på bortbane. Det betyr nederst i øst, og ha det bra sluttspill.

Pacers på en annen side har noe spennende på gang. Ledet av all-star Oladipo, så har laget fra Indiana karret seg til en foreløpig 5 plass i øst. Pacers er inne i en god periode, med 10 seire på de siste 14. Beklagelig nok kom tapet i sist kamp, da jeg investerte i en Pacers-linje. Personlig er dette en av mine favorittlag . Mye ungt, spennende talent, som Myles Turner, nevnte Oladipo og den mye omtalte Sabonis, gjør dette til et festlig lag å se på.

Pacers har vunnet de 4 siste kampene mot Hawks. Sist møte endte med en blowoutseier til Pacers- hele 116-93 endte det til slutt. Dette var før Pacers ga slipp på Ersan, og gikk inn i full «tankmode»

Som deres sikkert skjønner, så holder jeg laget fra Indinana som klare favs i denne kampen. Motivasjon, talent, form og kjemi taler i Pacers sin fordel.

Mitt spill blir da derfor: Pacers- 4.5 @ 1.94 8 enheter hos pinny.

Lykke til ved rygg!

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s